(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Etsimme nyt Kankaanpään toimistoomme joukkoamme vahvistamaan palveluhenkistä ja aktiivista

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Realia Isännöinnin Kankaanpään toimisto sijaitsee keskustassa osoitteessa Kuninkaanlähteenkatu 4. Isännöimme asunto-osakeyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä Kankaanpään lisäksi myös muilla lähipaikkakunnilla.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, lisäksi sinulla on mielellään alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. Työkokemus kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta on tehtävässä vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa lisäksi muun muassa yrityksen talouspalvelut sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 31.7.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4ddf41e7. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ari Salomäki 21.6.- 29.6. ja 23.7.-31.7. numerossa 0400-438709 tai sähköpostitse ari.salomäki@realia.fi ja aluejohtaja Mikko Niskanen 2.7.-20.7. numerossa 0500-514539 tai sähköpostitse mikko.niskanen@realia.fi.

 

Tutustu isännöitsijän työhön myös kotisivuillamme: https://www.realiaisannointi.fi/isannoitsijan-tyo