(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Isännöitsijä, Rovaniemi

Colliers-konsernissa pääset mukaan aktiiviseen toimintaan, jossa tehtävänämme on kiinteistön käytettävyyden sekä arvon säilyttäminen ja kehittäminen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat mielenkiintoisen toimintaympäristön, yhdessä kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa.

Etsimme nyt osaavaa ja innokasta Isännöitsijää Rovaniemen toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluu vastata nimettyjen asuinkiinteistöjen yllä- ja kunnossapidosta sekä budjetista, isännöinti, ylläpitopalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja toiminnan kehittäminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakastiimin muiden jäsenten sekä Colliers asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme kokemusta asuinkiinteistöjen ylläpidon ja isännöinnin tehtävistä sekä suoritettua isännöintialan tutkintoa (ITS/AIT). Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen, omaat hyvät asiakaspalvelutaidot sekä haluat sitoutua työtehtäviisi. Sinulla on MS Office -ohjelmien osaamista ja hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja motivoivan työn osaavassa, kiinteistöjohtamiseen erikoistuneessa organisaatiossa, kilpailukykyiset henkilökuntaedut, ajanmukaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä mahdollisuuden täydentävään koulutukseen ja ammatilliseen kehittymiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Jaana Baas 22.5.2018 klo 12.00-14.00 puhelimitse 044 7238 749 tai sähköpostitse: jaana.baas@colliers.com

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta! 

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 31.5.2018 mennessä.