(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Isännöitsijätoimisto Maikoski

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Vietämme tänä vuonna juhlavuotta! 50 vuotta täyttävä Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy on tarjonnut ammattitaitoista isännöintiä vuodesta 1968 alkaen. Meillä ihminen palvelee ihmistä- toimintamme on perustunut alusta lähtien asiakkaan henkilökohtaiseen palveluun. Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy:n isännöinnissä on pääkaupunkiseudulla yli 200 asunto- ja kiinteistöyhtiötä. Tuotamme hallintoon, talouteen ja kiinteistönpitoon liittyvät palvelut omalla henkilökunnalla mahdollisimman kattavasti.

Toimistossamme työskentelee 23 koulutettua ammattilaista, joilla on pitkä kiinteistöalan kokemus. Joukkoomme kuuluu hallinnollisia isännöitsijöitä, kirjanpitäjiä ja kiinteistösihteereitä sekä asiakaspalvelutoimihenkilöitä. Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy on ISA-auktorisoitu. Toimintamme perustuu hyvään isännöintitapaan.

Haemme nyt asiakkaallemme Isännöitsijätoimisto Maikoskelle ISÄNNÖITSIJÄÄ Vantaalle Tikkurilaan vakituiseen tehtävään

Toimintamme jälleen voimakkaasti kasvaessa etsimme nyt joukkoomme uutta tekijää!

Panostamme työssämme vahvasti henkilökohtaiseen palveluun- meillä ihminen palvelee ihmistä. Etsimmekin riveihimme isännöintialan ammattilaista, joka on valmis laittamaan persoonansa ja ammattitaitonsa peliin. Toivomme sinun olevan hallinnollisen isännöinnin vahva ammattilainen- teknisen tuen palvelut ovat käytettävissä laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Työssäsi vastaat itsenäisesti omien asiakasyhtiöidesi isännöinnistä ja huolehdit osaltasi hyvästä asiakaskokemuksestamme.

Toivomme sinulta vähintään IAT-tutkintoa, muut alan koulutukset ovat toki eduksi työssä menestymiseksi. Arvostamme tiimissämme vahvaa yhteistyö- ja joukkuehenkeä, joten toivomme myös sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua auttaa kollegoita tarvittaessa. Olet isännöintialasta ja omasta työstäsi innostunut, motivoitunut henkilö joka haluaa tehdä jokaisena päivänä parhaansa. Toivomme sinun olevan avoin, rohkea ja kysyvän asioita tarvittaessa- kaikkea ei tarvitse tietää, talostamme löytyy paljon asiantuntevia ammattilaisia.

Vastapainoksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja hyvän palkkauksen työsuhde-etuineen vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä huippuosaajien joukossa. Tuemme työntekijöidemme halua kouluttautua tarjotaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. 

Valittavalle henkilölle tullaan mahdollisesti tekemään turvallisuusselvitys. 

Mikäli tunnistat itsesi edellä mainitusta kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Halutessasi voit tiedustella lisätietoja tehtävästä Heidi Haikoselta numerosta 050 3600 160.  Hakuaika päättyy viimeistään 6.5.2018.