(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Poolia Suomi Oy / Kirkkonummen Huolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Kirkkonummen Huolto Oy

Kirkkonummen Huolto Oy on asiakkaidensa omistama vakavarainen kiinteistöalan palveluyritys. Kirkkonummen Huolto Oy tuottaa korkeatasoista isännöinti-, kiinteistönhoito- ja siivouspalvelua Kirkkonummella ja Länsi-Uudellamaalla.

Esittely

Haemme Kirkkonummen Huolto Oy:n Kirkkonummen toimistoon osaavaa Isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet innovatiivinen, uudistumiskykyinen ja organisointitaito sekä ajanhallinta ovat vahvuuksiasi. Osaat myös ajatella isännöintiä uusiksi. Digitaalisuus ei ole sinulle mörkö vaan mahdollisuus. Lisäksi asiakaspalvelu on Sinulle luontaista ja palveluhenkisyys itsestäänselvyys.

Työtehtävät

Vastaat nimettyjen talo- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintipalveluihin kuuluvien tehtävien suorittamisesta lain ja hyvän isännöintitavan mukaisesti. Tehtävään liittyy myös taloyhtiökokouksiin osallistuminen, koska tehtävässä isännöit taloyhtiöitä läntisellä Uudellamaalla toivomme, että sinulla on auto käytössäsi.

Edellytykset

Arvostamme isännöitsijän ammattitutkintoa ja työkokemusta isännöinnistä useammalta vuodelta.

Edut

Tarjoamme vastuullisen, itsenäisen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa muun muassa yrityksen talous- ja huoltopalvelut sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi.

Lisätiedot

Mikäli tehtävä herätti sinussa kiinnostusta, suosittelemme hakemaan paikkaa mahdollisimman pikaisesti. Hakuprosessi käynnistetään heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".