(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme Myllärinmäen Lämmön Klaukkalan toimipisteeseen

Isännöitsijää

johtamaan nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden asioita hallituksen ja yhtiökokouksen antamien ohjeiden mukaisesti. Isännöitsijänä varmistat, että asunto-osakeyhtiön päätöksentekijöillä on käytettävissään parhaat ammattilaiset ja oikea tieto päätösten tueksi. Lisäksi valvot ja varmistat, että päätökset toteutetaan nopeasti ja taloyhtiön kannalta järkevästi siten, että kiinteistön arvo säilyy tai paranee koko sen elinkaaren ajan.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään kokemusta isännöitsijänä toimimisesta. Työ edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyödynnät sujuvasti tietotekniikkaa työssäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä. Työtäsi tukee kirjanpitäjä sekä monipuolinen kollegaverkosto pääkaupunkiseudun eri toimipisteissä. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounasseteliedun, tukea harrastustoimintaan sekä työsuhdematkalipun.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Terhi Ruuhonen, p.020 750 5252 perjantaina 16.2.2018 klo 9-11. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 20.2.2018 mennessä Tapiolan Lämpö -konsernin nettisivuilla.