(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä (vuokra-asunto manageeraus)
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteesi sijaitsee Pasilassa ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Isännöitsijänä vastaat asiakkaidemme vuokra-asuntojen ja kiinteistöjen ylläpidon hallinnasta, asukasyhteistyöstä ja kiinteistöjen kunnossapidosta. Edistät asukkaidemme asumisviihtyvyyttä ja arjen sujumista yhdessä osaavan tiimin kanssa. Työskentelet tiimissämme pääsääntöisesti päiväsaikaan, sillä iltakokouksia meillä on vähän. 

Arvostamme ammattilaista, jolla on vankka kokemus kiinteistöalalta. Toimeen valitulta edellytämme hallinnollista, taloudellista ja teknistä asiantuntemusta. Katsomme eduksi ITS-, AIT-, ITS-TEK- tai muu vastaavan tutkinnon. Toivomme, että tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit asiakaslähtöisesti. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky auttavat tehtävässä onnistumista. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja aloitteellinen. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin. Sinulla on tekijän asenne ja haluat sitoutua työtehtäviisi.

Tarjoamme kiinteistöjohtamiseen erikoistuneessa organisaatiossa erinomaiset työolosuhteet, kilpailukykyiset edut ja hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Colliers International Finland, Kiinteistöpäällikkö Pekka Pirinen p. 020 130 2309 tai pekka.pirinen@colliers.com

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 19.6.2018 mennessä.