(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä tiiminvetäjä, Inno Isännöinti, Espoo tai Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Inno Isännöinti on uuden ajan asiantuntijayritys, joka edistää ammattimaista kiinteistöjohtamista sekä kiinteistöjen jatkuvaa arvon kehitystä asunto-osakeyhtiöille, kiinteistöosakeyhtiöille sekä kiinteistösijoittajille. Tavoitteemme on edistää kiinteistöjen arvontuoton kehittymistä ja asukastyytyväisyyttä.


Kiinnostaako sinua uuden ajan isännöinti? Jos kiinnostaa- me haluamme ehdottomasti kuulla juuri sinusta! Lisätietoja meistä: www.innoisannointi.fi


Asiakkaamme, Inno Isännöinti hakee Isännöintialan huippuammattilaista vakituiseen Isännöitsijän/ tiiminvetäjän tehtävään. Me haluamme rekrytoida parhaat ammattilaiset: Mikäli olet kokenut Isännöitsijä, kaipaat urallesi uusia näkymiä ja haluat työskennellä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevien arvokiinteistöjen ja uudenaikaisen isännöinnin parissa - me haluamme kuulla juuri Sinusta! Aloitus tehtävässä voi olla hyvin kevään kiireiden jälkeen esimerkiksi alkukesästä tai kesälomien jälkeen.

 

Meillä isännöinti on aina hieman enemmän: haluamme tarjota asiakkaillamme todellista lisäarvoa laadukkaalla kiinteistöjohtamisella ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Meillä työtä tehdään hyvällä fiiliksellä ja työkaveria aina auttaen. Työssäsi voit olla varma, että esimiehen tuki on saatavilla. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Koska työmme vaatii paljon haluamme sen vastapainoksi myös tarjota enemmän: hyvälle tekijälle maksamme hyvin. Lisäksi tuemme työntekijöidemme liikkumista, kouluttautumista ja tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut.


Koska tulet olemaan yksi yrityksemme avainhenkilöistä, odotamme sinulta tehtävän edellyttämää alan koulutusta, ammattiosaamista ja vähintään kolmen vuoden kokemusta isännöintialalta. Mikäli olet kiinnostunut ja sinulla on kokemusta myös esimiestyöstä, on tässä tehtävässä mahdollisuus edetä myös Isännöitsijä tiimimme tiiminvetäjäksi. Kokemus Helsingin kantakaupungin asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä on iso plussa. Siedät keskeneräisiä asioita ja viet asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden vaativiakin korjaushankkeita hallinnollisessa roolissasi tehokkaasti eteenpäin. Olet peruspositiivinen, hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot omaava henkilö ja toimit hyvin niin tiimissä kuin itsenäisessäkin roolissa. It-taitosi ovat hyvät ja otat sujuvasti käyttöösi uusia ohjelmistoja.


Työsi on itsenäistä ja vastuullista työskentelyä omien asiakasyhtiöittesi kanssa. Työtäsi tukee Innon ammattitaitoinen tukiorganisaatio: kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit ja asiakaspalvelu. Toimistomme sijaitsevat erinomaisilla paikoilla Espoossa ja Vantaalla ja voit työskennellä kummalta toimistolta käsin tahansa.


Mikäli tunnistat itsesi edellä mainitusta kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja hakuaika päättyy viimeistään 21.4.2019. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella rekrytointikumppaniltamme Adeccon Heidi Haikoselta numerosta 050 3600 160.