(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä tekniseen työnkuvaan
Nuorisosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Etsimme Nuorisoasuntojen Isännöinti Oy:n palvelukseen ammattitaitoista ja nuoren asiakaskuntamme kanssa toimeentulevaa teknistä isännöitsijää.

Isännöitsijä tekniseen työnkuvaan

Mitä etsimme?
Olet toiminut isännöitsijän tehtävässä ainakin muutaman vuoden ja hoitanut työssäsi myös teknisen isännöitsijän tehtävänkuvaan kuuluvia asioita. Voit olla isännöinnin konkari tai isännöinti urasi alussa oleva uusia haasteita hakeva. Arvostamme teknisen isännöitsijän koulutusta (ITS-TEK), mutta sinulla voi myös olla vastaavaa osaamista esimerkiksi rakennusalan koulutuksen kautta. Kokemus ja koulutus luovat pohjan valinnallemme, mutta persoonasi ratkaisee.

Asiakaskuntasi koostuu nuorista aikuisista ja edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joskus jopa kasvatuksellista otetta. Sinun on tarvittaessa kyettävä tekemään asiakaspalvelua myös englannin kielellä.

Kokemuksesi kautta tiedät, että tehtävä vaatii liikkumista. Työ on välillä erittäin hektistä ja tiukat aikataulut sekä haastavat tilanteet edellyttävät hyvää paineensietokykyä.

Mitä teknisen isännöitsijän työ sisältää?
Tehtävänäsi on vastata vastuullesi annetun kiinteistömassan teknisen kunnon ylläpidosta kaikissa kiinteistö- ja tonttikantojen elinkaarivaiheissa. Perustyötäsi ovat asuntotarkastukset, kiinteistönhoidon, kunnossapidon ja korjaustoiminnan organisointi. Katsot kokonaisuuksia ja suunnittelet sekä budjetoit asioita pidemmällä aikavälillä. Vastaat päivittäisten asioiden toimivuudesta, kilpailutat urakoita ja sopimuksia sekä valvot yhteistyökumppaneiden toimintaa.

Teet tiivistä yhteistyötä isännöintitiimin muiden jäsenten kanssa ja annat asiantuntemustasi tarvittaessa myös muun organisaation käyttöön. Odotamme, että tuot oman panoksesi koko organisaatiomme toimintatapojen kehittämiseen ja olet valmis kasvamaan työsi mukana.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme sinulle hyvät kilpailukykyiset edut ja erittäin itsenäisen työnkuvan. Pääset työskentelemään hyvähenkisessä työporukassa, jossa pääset kehittämään alakohtaista osaamistasi haastavien projektien kautta, halutessasi myös koulutuksen kautta.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa mahdollisimman pian. Esimiehesi on kiinteistöpäällikkö.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja voit kysyä Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään ma 26.8. Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana!