(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019Työn kuvaus:
  Tapiolan Lämpö -konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto-, kunnossapito- ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konsernissa työskentelee 330 kiinteistöalan ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 27 M€. Tapiolan Lämpö-konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Karakallion Huolto ja JS-Audit. Lisätietoja meistä: www.tapiolanlampo.fi
 
Oletko ammattitaitoinen Isännöitsijä joka haluaisi kevään kiireiden jälkeen vaihtaa työpaikkaa laadukkaaseen, voimakkaasti kasvavaan nykyaikaiseen yritykseen? Etsimme liiketoimintamme jälleen kasvaessa Tapiolan Lämmön pääkonttorille Pohjois-Tapiolaan Isännöitsijää joka voisi tarttua toimeen kevään tai alkukesän 2019 aikana.

Isännöitsijänä Tapiolan Lämmöllä tulet johtamaan nimettyjen jo ennestään hyvin hoidettujen asunto-osakeyhtiöiden asioita hallituksen ja yhtiökokouksen antamien ohjeiden mukaisesti. Isännöitsijänä varmistat, että asunto-osakeyhtiön päätöksentekijöillä on käytettävissään parhaat ammattilaiset ja oikea tieto päätösten tueksi. Lisäksi valvot ja varmistat, että päätökset toteutetaan nopeasti ja taloyhtiön kannalta järkevästi siten, että kiinteistön arvo säilyy tai paranee koko sen elinkaaren ajan.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva ja mielellään ainakin muutaman vuoden kokemus isännöitsijänä toimimisesta. Kokemus korjausprojektien läpiviemisestä katsotaan eduksi. Työ edellyttää erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyödynnät sujuvasti tietotekniikkaa työssäsi ja opit helposti uusien järjestelmien käytön. Kokemus uudiskohteiden isännöinnistä auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Asiakkaamme ovat tottuneet laadukkaaseen palveluun ja haluammekin perehdyttää sinut työhösi hyvin- asiakaskohteet siirretään sinulle vaiheittain perehdytyksen edetessä.

Tarjoamme hyvän palkkauksen kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä sekä laajan kollegaverkoston. Työtäsi tukevat ammattitaitoiset kiinteistösihteerimme, kirjanpitäjämme sekä monipuolinen teknisten asiantuntijoiden tiimimme ja yhteistyökumppanien verkostomme. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounasedun, tukea harrastustoimintaan sekä työsuhdematkalipun.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Adeccon Heidi Haikonen numerossa 050 3600 160. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 10.3.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Isännöitsijä


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heidi Haikonen, 0503600160


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO