Isännöitsijä Tampereelle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Asiakkaamme on kokenut isännöintitoimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Asiakkaamme tarjoaa omille asiakkailleen hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön.

Adecco etsiikin asiakkaallemme nyt kokenutta

ISÄNNÖITSIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen heidän Tampereen toimipisteelleen.

Pääasiallisena tehtävänäsi on asunto-osakeyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti ja tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Isännöitsijänä toimit taloyhtiön vastuuhenkilönä, mutta sinulla on apunasi työssäsi oma työpari ja eri alojen asiantuntijat mm. teknisiin, juridisiin tai hankintoihin liittyvissä asioissa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksen mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.
Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös asiakkaamme antaa tukea. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, ja sinulla on vähintään ammattitutkinto (IAT) alalta. Muu alan koulutus katsotaan eduksi. Työkokemus kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja palveluhenkistä työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä.

Asiakkaamme kehittää voimakkaasti isännöintipalvelua proaktiiviseen, avoimeen ja digitaaliseen suuntaan. Uusien järjestelmien avulla mm. tehtävienhallinta, kokousten läpivienti ja taloyhtiöiden talouden hallinta ja seuranta reaaliajassa on helppoa.
Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän. Asiakkaamme huolehtii myös hyvinvoinnistasi tarjoamalla joustavat työskentelymahdollisuudet, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Työskentelemällä asiakkaallamme pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja arvostukselle. Työtä tehdään vastuullisesti ja suurella sydämellä. Asiakkaamme panostaa siihen, että viihdyt heillä töissä!

Kyseessä on suorarekrytointi asiakkaamme omaksi, vakituiseksi työntekijäksi ja tässä rekrytointiprosessissa ensimmäisen vaiheen haastattelut järjestetään Adeccon rekrytointikonsultin toimesta.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, haethan tehtävää 23.7.2021 mennessä. Haethan tehtävää kuitenkin mahdollisimman pian, koska haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana.

Kysymyksiä? Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Noora Heinonen, noora.heinonen@adecco.fi, p. 040 482 4608 (arkena klo 8-16).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473046
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Heinonen (noora.heinonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere