(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on tamperelainen perheyritys, jonka toimipaikka on Hervannassa. Asiakkaanamme on yli 200 asunto- ja kiinteistöyhtiötä Tampereella ja sen naapurikunnissa. Tuotamme osakkaille ja asukkaille sujuvaa asumisen arkea ja turvallista kiinteistönomistusta. Työmme on pitkäjänteistä asiakasta hyödyttävää kumppanuutta. Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:ssä työskentelee noin 30 kiinteistöalan osaajaa: hallinnollisia ja teknisiä isännöitsijöitä sekä taloushallinnon ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Meiltä saa kattavasti kaikki taloyhtiön tarvitsemat isännöinnin palvelut. Pysymme mukana muutosten vauhdissa, sähköisen ajan hermolla nykyaikaisin työvälinein. Olemme kenttämme tunteva paikallinen toimija, jolla on hyvä tekemisen meininki ja kehityksen suunta selvillä. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.iisoy.fi  Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

Hallinnollista isännöitsijää

Kuulut työssäsi isännöintiyksikköön, jossa yhdistämme tarvittaessa asiantuntemustamme ja teemme tiivistä yhteistyötä muiden toimistomme asiantuntijoiden kanssa. Sisäinen yhteistyömme ei useinkaan näy asiakkaalle, mutta tulee ilmi onnistuneina tuloksina. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä taloyhtiöiden hallitusten kanssa hallinnollisissa tehtävissä esim. taloyhtiöiden kokouksissa, korjaushankkeissa ja niiden valmistelussa sekä talouden johtamisessa. Vastaat itsenäisesti omista asiakkaistasi ja huolehdit laadukkaasta ja asiantuntevasta palvelusta. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja toimeen tarttuva. Hallitset kokonaisuuksia ja omaat hyvät organisointitaidot pitäen kaikki langat käsissä. Sinulla on aito halu kehittää taloyhtiöiden toimintaa eteenpäin, etkä pelkää tuoda omia mielipiteitäsi esille. Odotamme sinulta:
  • kaupallista tai teknistä pohjakoulutusta
  • IAT, ITS tai AIT tutkintoa
  • kokemusta isännöitsijän tehtävästä
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän nykyaikaisessa, menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä koko mahtavan työyhteisön tuen. Halutessasi kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi eteenpäin, tarjoamme siihen koulutusmahdollisuuksia. Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Tero Ojaniemi, puh. 040 5548005, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Eilakaislan kotisivujen kautta osoitteessa www.eilakaisla.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.