(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018
Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on tamperelainen perheyritys, jonka toimipaikka on Hervannassa. Asiakkaanamme on yli 200 asunto- ja kiinteistöyhtiötä Tampereella ja naapurikunnissa. Kiinteistöjen 7000 huoneistossa asuu ja työskentelee yli 10000 ihmistä. Yrityksemme liikevaihto on hieman yli 2 miljoona ja teemme työtä 25 vakituisen kiinteistöalan asiantuntijan voimin. Tuotamme asukkaillemme sujuvaa asumisen arkea ja turvallista kiinteistönomistusta. Työmme on pitkäjänteistä asiakasta hyödyttävää kumppanuutta. Työssä meillä tärkeätä on sitoutuminen ja kehittyminen paremmaksi. Tapojamme kuvaavat systemaattisuus ja sähköisten työvälineiden käyttäminen. Työyhteisössämme vaalitaan hyvä henkeä. Tutustu tarkemmin www.iisoy.fi    Etsimme hallinnollista isännöitsijää asiakkaallemme Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Kuulut osaksi isännöintiyksikköä ja teet tiiviistä yhteistyötä muiden toimiston asiantuntijoiden sekä taloyhtiön hallitusten kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat

Toimit hallituksen ja taloyhtiön asiantuntijana. Vastaat taloyhtiöiden hallinnollisista tehtävistä: korjaushankkeista, taloyhtiöiden kokouksista ja niiden valmistelusta sekä talouden johtamisesta. Vastaat itsenäisesti omista asiakkaistasi ja huolehdit laadukkaasta ja asiantuntevasta palvelusta.

Odotamme sinulta

  • kaupallinen tai tekninen pohjakoulutus
  • IAT, ITS tai AIT tutkintoa
  • kokemusta isännöitsijän tehtävästä
Työntekijänä olet aktiivinen ja toimeen tarttuva. Hallitset kokonaisuuksia ja omaat hyvät organisointitaidot pitäen kaikki langat käsissä. Sinulla on aito halu kehittää taloyhtiöiden toimintaa eteenpäin etkä pelkää tuoda omia mielipiteitäsi esille.

Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä koko mukavan työyhteisön tuen. Halutessasi kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi eteenpäin, tarjoaa työnantaja siihen mm. koulutusmahdollisuuksia.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073 / etunimi.sukunimi@eilakaisla. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi