(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, suorarekrytointi (Helsingin kantakaupunki)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsingin kantakaupunkiin!

Tehtävän kuvaus

Isännöitsijänä vastaat asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä itsenäisesti, asiakaspalveluhenkisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vastuullasi on noin 15 Helsingin kantakaupungin alueella sijaitsevaa taloyhtiötä, joiden kunnosta ja huoltotoimenpiteistä vastaaminen kuuluvat työtehtäviisi. Osallistut yhtiön hallituksen toimintaan, sekä huolehdit viime kädessä projektien täytäntöönpanosta. Tehtävänäsi on taata asiakkaille mahdollisimman ensiluokkaisia palvelukokemuksia omalla toiminnallasi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Hakijan profiili

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (väh. 2-5 vuotta) sekä alalle soveltuva teknillinen tai kaupallinen koulutus. Lisäksi isännöintialan ammattipätevyys tulee löytyä. Viestit suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Pitkäjänteisyys ja kehityshakuisuus, sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat toivottavia asioita työssä menestymisen kannalta.

Odotamme hakijalta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Taitoa työskennellä itsenäisesti paineen alla
- Suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen kielitaito (ruotsin kielen taidosta etua)
- Isännöintialan koulutusta: IAT, ITS tai AIT
- Tietoteknistä osaamista (mm. Microsoft Office)
- Halua päästä näyttämään ja kartoittamaan omaa osaamista

Tarjoamme

- Mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän pienen yrityksen palveluksessa
- Joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä etänä
- Positiivisen, iloisen sekä ammattitaitoisen työyhteisön
- Savuttoman ja liikunnallisuuteen kannustavan työympäristön
- Modernit sähköiset isännöintijärjestelmät
- Kattavan työterveyshuollon erikoislääkäri-etuineen
- Toimiston keskeinen sijainti Kampin keskuksen vieressä; hyvä julkiset yhteydet ja lähellä asiakkaitamme
- Mahdollisuuden toimia isännöitsijänä Helsingin keskustan vanhoissa jugend-aikakauden arvotaloissa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä numerosta puh. 040 689 3200.  

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi