(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, suorarekrytointi (Helsingin kantakaupunki)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsingin kantakaupunkiin!

Tehtävän kuvaus

Isännöitsijänä vastaat asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä itsenäisesti, asiakaspalveluhenkisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vastuullasi on noin 10-15 Helsingin kantakaupungin alueella sijaitsevaa talonyhtiötä sekä niiden kunnosta ja huoltotoimenpiteistä vastaaminen. Osallistut yhtiön hallituksen toimintaan sekä huolehdit viime kädessä projektien täytäntöönpanosta. Tehtävänäsi on taata asiakkaille mahdollisimman ensiluokkaisia palvelukokemuksia omalla toiminnallasi.

Hakijan profiili

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (väh.2-5 vuotta) sekä alalle soveltuva teknillinen tai kaupallinen koulutus, lisäksi isännöintialan ammattipätevyys tulee löytyä. Viestit suullisesti ja kirjallisesti suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Pitkäjänteisyys ja kehityshakuisuus sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat toivottavia asioita työssä menestymisen edellytys.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän pienen yrityksen palveluksessa. Uusia vastuualueita on mahdollista saada hakijan oman kokemuksen ja kiinnostuksen mukaisesti. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.