Isännöitsijä - Oulu
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa etsimme heille isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen asuntokohteiden isännöintiin. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työsopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa.
Isännöitsijänä vastaat yli tuhannen huoneiston kiinteistökannasta yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja siihen kuuluu kiinteistöjen kunnosta vastaaminen yhdessä huoltoliikkeiden kanssa sekä talouden johtaminen mukaan lukien budjetointi. Vastaat itsenäisesti omista asiakkaistasi ja huolehdit laadukkaasta ja asiantuntevasta palvelusta. Toimit hallituksen ja taloyhtiön asiantuntijana yhdessä meidän muiden asiantuntijoidemme kanssa. 
Menestyt tässä työssä, mikäli olet ahkera ja innostunut niin itsesi kuin työsi kehittämisestä. Sinulla voi olla joko kaupallinen tai tekninen koulutus. Isännöitsijän ammattitutkinto ei ole välttämätön, mutta kiinteistöalan koulutus ja kokemus katsotaan sinulle eduksi. Tärkeintä on positiivinen asiakaspalveluasenne sekä hyvät organisointi- ja neuvottelutaidot. Työtehtävän sisäistämistä helpottaa, jos hallitset huoneenvuokrauksen perusteet. Tehtävässä tarvitset oman auton käyttömahdollisuutta. 
Kiinnostuitko tehtävästä? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 21.4.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat Käymme hakemuksia läpi koko hakuprosessin ajan. 
Jos sinulla on jotakin kysyttävää tehtävään liittyen, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan Marjut Malilaan. Parhaiten tavoitat Marjutin numerosta 040 5233 070 keskiviikkona 14.4. klo 13-14 ja perjantaina 16.4. klo 9-10.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot