(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä Matinkylän Huolto Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Matinkylän Huolto on asiakasyhtiöidensä omistama kiinteistöalan palveluyritys. Toimintamme ydinalue on Matinkylä ja sen lähialueet eteläisessä Espoossa. Panostamme toiminnassamme Etelä-Espoon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Laaja palveluvalikoimamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa kaikki tarvitsemansa kiinteistönpitopalvelut yhdestä yrityksestä tai vain haluamansa osapalvelut.
Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa alueen toimintaan ja asumiseen liittyvät peruspalvelut laadukkaasti siten, että alueella on hyvä asua ja toimia. Kaiken toimintamme peruskiviä ovat suunnitelmallisuus, tehokkuus ja taloudellisuus. Näiden perusasioiden hallintaan ja kehittämiseen olemme vuosien mittaan määrätietoisesti panostaneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja nykyaikaisuus ovat ominaisuuksia, joita asiakkaamme ovat meissä arvostaneet. Lisää tietoa yrityksestä: www.matinkylanhuolto.fi/

Oletko kokenut Isännöitsijä, joka kaipaa työuralleen uutta suuntaa? Toivotko ympärillesi viihtyisää työyhteisöä, jossa kollegat ovat lähellä ja palvelu on oikeasti hyvää? Etsimme nyt joukkoomme juuri sinua!

Etsimme henkilöä, joka on isännöintialasta innostunut, ja jolle laadukas asiakaspalvelu on sydämen asia. Työssäsi vastaat itsenäisesti omien asiakasyhtiöidesi hallinnollisesta isännöinnistä ja huolehdit osaltasi hyvästä asiakaskokemuksesta.

Mitä toivomme sinulta?
Toivomme uudelta isännöitsijältämme vähintään IAT-tutkintoa ja edellytämme vähintään muutaman vuoden kokemusta alalta. Muut alan koulutukset ovat eduksi työssä menestymisessä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja opit mielelläsi uusia järjestelmiä. Viestintätapasi on selkeä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja aikaansaava, tarpeen vaatiessa myös jämäkkä. Sinulta löytyy myös luovaa ajattelutapaa, hyvää toiminnan kehityskykyä sekä huumorintajua ja tulet luontevasta toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Matinkylän Huollon isännöitsijänä työskennellessäsi sinulla on käytössäsi hyvät modernit arjen työtä helpottavat työkalut, viihtyisät työskentelytilat Espoossa ja mukavat työkaverit. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi.

Kiinnostuitko?
Jos sinusta alkoi tuntua, että luit juuri sinulle tarkoitetun työpaikan kuvauksen, laita hakemus tulemaan adecco.fi -sivulla. Liitä mukaan CV:si, hakemus, jossa kerrot, miksi olisit paras valinta tehtävään sekä palkkatoiveesi. Haku päättyy 7.6.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.