(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy on Keski-Suomessa toimiva yksityinen isännöintitoimisto. Yritys työllistää tällä hetkellä 28 isännöintialan ammattilaista ja hoitaa noin 325 kiinteistön isännöintiä. Yrityksen tavoitteena on olla Suomena paras isännöintitoimisto ja sen vuoksi yrityksessä on tehty jatkuvaa kehitystyötä jo yli 25 vuoden ajan.
Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa etsimme Isännöitsijää Jyväskylän Yrityskonsultit Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työsopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan.
Etsimme kokenutta ammattilaista, jolla on halua kehittyä ja kehittää isännöintiä entistäkin modernimmaksi ja laadukkaammaksi.
Työtehtäviisi isännöitsijänä kuuluvat muun muassa asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin liittyvät hallinnolliset ja tekniset asiat sekä taloushallinnon tehtäviä. Suunnittelet yhdessä taloyhtiöiden hallitusten kanssa, kuinka taloyhtiöt pidetään kunnossa. Lisäksi suunnittelet erilaisia projekteja syystalkoista aina suurempiin remontteihin.
Menestyt tässä työssä, mikäli olet ahkera ja innostunut niin itsesi kuin työsi kehittämisestä. Sinulla voi olla esimerkiksi tekninen tai kaupallinen koulutus. Kiinteistöalan koulutus ja kokemus katsotaan sinulle eduksi. Sinulla on itsenäinen ote työhösi, positiivinen asiakaspalveluasenne, organisointikykyä ja neuvottelutaitoja. Et muserru paineen alla ja sinulta löytyy sekä yhteistyökykyä että yhteistyöhalua. 
IT-taitosi ovat ajan tasalla ja tarpeen mukaan opit nopeasti myös uusien järjestelmien käytön. Asenteesi työntekoon on kohdillaan ja sinulle sopivat alalle tyypillisesti vaihtelevat työajat. Pääset tekemään itsenäisesti ja vastuullisesti työtä omien asiakasyhtiöittesi kanssa. Hallitset kokonaisuuksia, priorisoit työtäsi ja hoidat sovitut asiat luotettavasti. 
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut alan huippuammattilaisten joukossa vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa yhdistyvät paikallisuus sekä isomman toimiston edut. Toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan jatkuva kouluttaminen ovat yrityksessä avainasioita. Työssäsi saat tukea niin tiimiltä kuin esimiehiltä ja pääset osaksi hyvin viihtyvää työyhteisöä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan aluepäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 21.10. klo 13-15 ja 23.10. klo 13-15 välisenä aikana. Mikäli kiinnostuit ja edellä oleva kuvaus sopii sinuun, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat