(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, Iskurit Oy
Iskurit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2020

Iskurit Oy
Olemme iloinen ja railakas isännöintitoimisto, jolta eivät ideat lopu. Teemme perinteistä isännöintiä nykyaikaisin menetelmin rakkaudesta lajiin. Isännöimme pääosin pääkaupunkiseudun taloyhtiöitä, niin pieniä rivitaloja kuin isoja yli sadan huoneiston kerrostaloja. Erityisosaamistamme on erilaisten vaativien asunto-osakeyhtiöiden korjausrakennusprojektien hallinnointi.

Sitoudumme huolehtimaan taloyhtiön päivittäisestä isännöinnistä, asiakaspalvelusta ja taloushallinnosta ripeästi ja luotettavasti. Laadukas ja täsmällinen isännöinti ja kirjanpito perustuvat yksinkertaiseen filosofiaamme siitä, että keskitymme olennaiseen ja teemme sen, minkä lupaamme. Nykyaikaiset tekniset ratkaisut ja saumaton tiimityöskentely mahdollistavat tehokkuuden ja oikea-aikaisen asioiden hoitamisen. Kattavat teknisen isännöinnin palvelumme niin yksittäiselle osakkaalle kuin koko taloyhtiölle tuovat oman lisäarvonsa asiakkaille.

Meidät löydät hyvien kulkuyhteyksien varrelta Töölöstä. Tiloissamme Pohjoisella Hesperiankadulla onnistuvat niin hallituksen kokoukset, työmaa- kuin pienet yhtiökokouksetkin.

Iskurit etsivät riveihinsä nyt uutta, ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella varustettua isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen.

Iskurit Oy on alalla suhteellisen uusi tekijä, mutta on onnistunut luomaan itselleen nopeasti vankan aseman laadukkaana isännöintitoimistona pääkaupunkiseudulla. Iskureilla työskentely on nuorekasta ja rentoa, mutta ammattitaitoista. Laadukkaisiin sähköisiin työkaluihin on panostettu, ja turha byrokratia karsittu minimiin. Tuleva isännöitsijä pääsee itse vaikuttamaan tuleviin omiin kohteisiinsa, ja muutenkin yrityksen toimintaan. Vaikutusmahdollisuuksien, hyvien työvälineiden ja innostavan yrityskulttuurin lisäksi Iskurit tarjoaa työntekijöilleen reilun palkkauksen, joustavat työajat sekä rauhan tehdä laadukasta työtä omien asiakaskohteidensa eteen.

Toivomme Iskureiden tulevalta isännöitsijältä intohimoa ja näkemystä isännöintiä kohtaan. Viihdyt rennossa työporukassa, jossa ideoita ja ajatuksia vaihdetaan keskenään ja kollegoilta saa myös apua. Olet myös luonnollinen asiakaspalvelija. Toivomme myös, että sinulle olisi jo kertynyt jonkin verran relevanttia kokemusta isännöintityöstä. Kokemusvuodet eivät ole silti tärkein tekijä, vaan tärkeintä on vahva ammatillinen identiteetti. Kokemus tai ymmärrys korjausrakentamisesta sekä kiinteistöjuridiikasta lasketaan hakijoiden eduksi.

Jos tehtävä kuulostaa mahdollisesti tulevalta työpaikaltasi, niin laitathan hakemusta tulemaan pikaisesti, sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa. Haku on auki 17.1.2021 asti. Adecco toimii Iskurit Oy:n kumppanina rekrytoinnissa, ja valittu henkilö työllistyy Iskurit Oy:lle vakituiseksi työntekijäksi. Työn aloitus on sovittavissa joustavasti. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711 tai juhani.aikas@adecco.fi.