(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, Isännöinti Rantamäki, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019Työn kuvaus:
  Isännöinti Rantamäki on Helsingin ydinkeskustassa toimiva auktorisoitu isännöintipalvelujen edelläkävijä. Olemme osa Azets -konsernia. Meillä on vahva, nykyaikainen näkemys isännöinnin ja asumisen kehittämisestä. Teemme työtämme intohimolla, tinkimättömästi ja asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Täyden palvelun isännöitsijätoimistona hoidamme kaikki isännöinnin prosessit oman ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.rantamaki.com.

Alan huippuyritys rekrytoi- oletko sinä Isännöinti Rantamäen uusi huippuisännöitsijä?
 

Asiakkaamme, Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy:n liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt ISÄNNÖITSIJÄÄ Helsinkiin vakituiseen uuteen tehtävään. Edelläkävijäyrityksenä haluamme rekrytoida alan parhaat ammattilaiset: Mikäli olet kokenut ammattilainen, kaipaat urallesi uusia näkymiä ja haluat työskennellä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevien arvokiinteistöjen ja huippukollegojen kanssa - me haluamme kuulla juuri Sinusta!

Koska tulet olemaan yksi yrityksemme avainhenkilöistä, odotamme sinulta tehtävän edellyttämää alan koulutusta, ammattiosaamista ja useamman vuoden kokemusta isännöintialalta, oikeaa asennetta ja näkemystä toiminnan kehittämisessä. Edellytämme erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, tiimityöosaamista sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Olet taitava neuvottelija, omaat hyvän tilannetajun ja riittävästi jämäkkyyttä toimiaksesi uskottavasti asiakkaiden kanssa. Hallitset kokonaisuuksia ja hoidat sovitut asiat luotettavasi maaliin. Kokemus vaativien korjaushankkeiden läpiviennistä on tärkeää. Panostamme laadukkaaseen viestintään, joten erinomaiset viestintätaidot ovat tärkeitä työssä menestymiseksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja opit tarvittaessa nopeasti myös uusien järjestelmien käytön.
 
Työsi on itsenäistä ja vastuullista työskentelyä omien asiakasyhtiöittesi kanssa. Työtäsi tukee Isännöinti Rantamäen ammattitaitoinen tukiorganisaatio: kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit ja asiakaspalvelu. Toimistomme sijaitsee erinomaisella paikalla Elielinaukiolla.

Tarjoamme isännöintialan ammattilaiselle vakituisen työsuhteen, kannustavan palkkauksen erinomaisine henkilöstöetuineen, mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen sekä hyvän ja kehitysmyönteisen työilmapiirin jossa on mahdollisuus kehittyä toimialan etujoukoissa! Tehtävä on uusi ja saat työhösi kattavan perehdytyksen.

Mikäli tunnistat itsesi edellä mainitusta kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella rekrytointikumppaniltamme Adeccon Heidi Haikoselta numerosta 050 3600 160. 

Asiakkaan tehtävänimike:  Isännöitsijä


Sijainti:  Helsinki


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heidi Haikonen, 0503600160


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO