(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, Helsinki
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Tervehdys isännöinnin ammattilainen, etsitkö uusia haasteita? Pidät joustavasta ja itsenäisestä työskentelystä ja olet hyvä ihmisten kanssa. Haluat tuottaa kiinteistöille lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja huolehtia asiakkaista.

Etsimme asiakkaallemme kokenutta HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ Helsinkiin.

Tehtäviisi kuulu nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden asiakasvastuullinen isännöinti yhdessä ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa. Olet tottunut hoitamaan vastuullisesti erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevia asunto-osakeyhtiöitä. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä.

Toivomme Sinulta työkokemusta kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta. Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja alan ammattitutkinto on eduksesi (IAT, ITS tai AIT). Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta korjausrakentamisen hankkeista. Sinulla on hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin sekä asiakaspalvelun.

Sinulle on tarjolla monipuolinen itsenäinen työ, tiivis ja ammattitaitoinen työyhteisö. Lisäksi tarjolla kilpailukykyinen palkkaus ja monipuoliset työsuhde-edut sekä mahdollisuus työsuhdeautoon.   

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994 tai Pia Brusin 010 504 9991