(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, Helsinki ja Hyvinkää
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Isännöitsijä, Helsinki ja Hyvinkää

 

Me Colliers Isännöinnissä teemme kiinteistöjen omistamisen ja käytön helpoksi. Huolehdimme päivittäin lähes sadantuhannen ihmisen työympäristöstä ja vielä useamman suomalaisen asumisesta. Colliers International Finland konsernissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään sekä kasvavaan kiinteistöjohtamisen, kauppakeskusjohtamisen ja isännöinnin maailmaan. Olemme energistä ja ammattitaitoista joukkoa, joka uudistaa koko kiinteistötoimialaa.

 

Tehtäviisi kuuluu vastata nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden kiinteistökannasta, taloyhtiöasiakkaidesi hallinnon, kiinteistöhoidon ja talouden järjestämisestä. Vastuullesi kuuluu myös korjauksien ja kunnossapidon toteuttaminen yhdessä hallituksen kanssa.

 

Arvostamme hallinnollista ja taloudellista asiantuntemusta, teknistä taloyhtiötietämystä sekä aikaisempaa kokemusta isännöintitehtävistä. Sinulla on AIT-, ITS- tai muu vastaava kiinteistöalan tutkinto. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä pieniä yksityiskohtia että laajoja kokonaisuuksia. Omaat itsenäisen ja aloitteellisen työskentelyotteen. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin.

 

Tarjoamme erinomaiset työolosuhteet kasvavassa, kansainvälisessä yrityksessä. Kilpailukykyiset edut, loistavat työkaverit sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen.

 

Haemme tällä hetkellä isännöitsijöitä vakituiseen työsuhteeseen sekä Helsingin että Hyvinkään toimistollemme.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Hyvinkää, yksikön päällikkö Heidi Weselski ke 23.5. klo 8-10 ja to 24.5. klo 13-15 puhelimitse 040 662 4881 tai sähköpostitse heidi.weselski@colliers.com.

Helsinki, aluejohtaja Anssi Aittasalmi ke 23.5. klo 8-10 ja to 24.5. klo 13-15 puhelimitse 040 643 4364 tai sähköpostitse anssi.aittasalmi@colliers.com.

 

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 31.5.2018 mennessä.