(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, Freddis Oy Ab, Helsinki
Freddis Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Olemme Helsingin Munkkiniemessä toimiva, vuonna 1991 perustettu isännöitsijätoimisto. Tarjoamme henkilökohtaista isännöintiä lähialueellamme. Asiakkaamme ovat taloyhtiöitä etupäässä Munkkivuoressa, Munkkiniemessä, Niemenmäessä ja Etelä-Haagassa.
Kuulumme Suomen Isännöintiliittoon ja Suomen yrittäjiin ry. Lisätietoja meistä: https://www.freddis.fi/

Haemme nyt Freddis Oy Ab:n toimeksiannosta Isännöitsijää vakituiseen tehtävään Helsinkiin

Oletko kokenut Isännöitsijä joka kaipaa työuralleen uutta suuntaa? Toivotko ympärillesi viihtyisää työyhteisöä jossa kollegat ovat lähellä ja palvelu on oikeasti hyvää? Etsimme nyt joukkoomme juuri sinua!

Panostamme työssämme vahvasti henkilökohtaiseen, laadukkaaseen palveluun ja haluamme olla lähellä asiakkaitamme. Etsimme henkilöä, joka on isännöintialasta innostunut ja jolle laadukas asiakaspalvelu on sydämen asia. Työssäsi vastaat itsenäisesti omien asiakasyhtiöidesi hallinnollisesta isännöinnistä ja huolehdit osaltasi hyvästä asiakaskokemuksestamme. Teknisen tuen palvelut ovat käytettävissä hyvän yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Meillä isännöitsijöillä on maltillinen määrä asiakaskohteita- näin takaamme laadukkaan työn ja työntekijöiden työssä jaksamisen ja viihtymisen. Viihtyisässä toimistossamme tulevat kollegasi ovat lähellä ja asiat hoituvat helposti ja mutkattomasti avun ollessa tarvittaessa nopeasti saatavilla.

Edellytämme uudelta isännöitsijältämme vähintään IAT-tutkintoa ja muutaman vuoden kokemusta alalta. Muut alan koulutukset ovat toki eduksi työssä menestymiseksi. Arvostamme tiimissämme vahvaa yhteistyöhenkeä, joten toivomme myös sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua auttaa kollegoita tarvittaessa. Olet isännöintialasta ja omasta työstäsi innostunut, motivoitunut henkilö joka haluaa tehdä jokaisena päivänä parhaansa. Asiakkaamme ovat lähellä toimistoamme, joten kokousten organisointi on helppoa- useat hallituksen kokoukset voidaan pitää myös päiväsaikaan.

Freddiksellä työskennellessäsi sinulla on käytössäsi hyvät modernit arjen työtä helpottavat työkalut, sisältäen erinomaiset talouden raportit ja toiminnanohjausjärjestelmän saumaton integrointi taloyhtiöiden kotisivuihin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Munkkiniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vastapainoksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja hyvän palkkauksen erinomaisine työsuhde-etuineen huippuosaajien joukossa. Meillä viihdytään!

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, me haluamme kuulla sinusta lisää!

Lähetäthän hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta ja liitä mukaan cv:si. Haethan tehtävään pian, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Hakuaika päättyy viimeistään 5.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Äikäs, p. 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.