(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2020

Oletko joustava ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut isännöinnin ammattilainen? Onko Sinulla kokemusta isännöintitehtävien parista, neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä. Tehtäväsi on tuottaa ratkaisuja, jotka tuovat kiinteistöille lisäarvoa. Samalla osaat huolehtia työssäsi asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjen sujumisesta.  

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy etsii kauttamme ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen tehtävään Helsingin Lauttasaaren toimistoon.

Tehtäviisi kuulu nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden asiakasvastuullinen isännöinti yhdessä ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa.Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä.

Toivomme Sinulta muutaman vuoden työkokemusta kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta. Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja alan ammattitutkinto on eduksesi (IAT, ITS tai AIT). Sinulla on aikaisempaa kokemusta korjausrakentamisen hankkeista sekä hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin sekä asiakaspalvelun.Tehtävien hoitaminen edellyttää avointa ja kiinnostunutta asennetta sähköisiä tietojärjestelmiä sekä uuden opettelua kohtaan. Yhtiössä on käytössä Tampuuri-toiminnanohjausjärjestelmä. 

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, hyvän asumisen arkemme sankarit. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n muodostavat Soukan Huolto, Isännöintiverkko, Specio tekninen isännöinti ja Remonttiyksikkö. Bralevalaisia on jo yli 150 ja liikevaihto vuonna 2018 oli 15 milj. €. www.braleva.fi 

Toivoimme, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. Tarjoamme Sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja vakituisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994 tai  Pia Brusin numerosta 010 504 9990.