(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä, 10+ Isännöinti Oy
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Tunnetko jo isännöitsijän monipuolista tehtäväkenttää ja haluat kehittyä alalla ammattilaiseksi?
Oletko asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja innostunut oppimaan uutta?

10+ Isännöinti Oy etsii kauttamme ISÄNNÖITSIJÄÄ Helsinkiin.

Hyvä asiakaskokemus on Sinulle ykkösjuttu ja olet vuorovaikutustaitoinen. Sinulla on jo kokemusta hoitaa vastuullisesti erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevia asunto-osakeyhtiöitä. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Ymmärrät, että kiinteistön ylläpito on pitkäjänteistä työtä, jossa luottamuksellinen asiakassuhde on keskiössä.

Toivomme sinulta työkokemusta isännöitsijänä toimimisesta. Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja olet jo suorittanut alan ammattitutkinnon (IAT, ITS). Hallitset kirjalliset tehtävät ja raportoinnin.Tehtävien hoitaminen edellyttää avointa ja kiinnostunutta asennetta sähköisiä tietojärjestelmiä kohtaan sekä uusien toimintatapojen opettelua. Hallitset Microsoft Office -ohjelmien käytön.

10+ Isännöinnissä tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja hyvin tehty työ. Asiakas on meillä keskiössä ja kaikki tekeminen rakentuu parhaan palvelukokemuksen ympärille. Arvojamme ovatkin asiakaslähtöisyys ja ammattimaisuus, aito asioiden hoitaminen, sekä nykyaikaisuus ja jatkuva parantaminen. www.10p.fi

Meillä sinua odottaa työstään innostunut, rento ja nuorekas työyhteisö. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta olemme saavuttaneet paljon erityismainintoja alalla. Osallistumme säännöllisesti alan tapahtumiin ja koulutuksiin. Etätyökulttuuri on meille itsestään selvyys.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994 tai Pia Brusin numerosta 010 504 9990