Isännöintipäällikkö
Porvoon OP-Isännöintikeskus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Porvoon OP-Isännöintikeskus Oy (ISA) on toimialueensa suurin isännöintitoimisto. Asiakkainamme on noin 270 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä Porvoosta, Sipoosta, Loviisasta ja ympäristöstä.  Teemme tiivistä yhteistyötä Itä-Uudenmaan Osuuspankin ja OP Kodin kanssa, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme joustavasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

 

 

Haemme palvelukseemme Porvooseen vakituiseen työsuhteeseen ISÄNNÖINTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Isännöintipäällikkönä pääset johtamaan hallinnollisista isännöitsijöistä koostuvaa ammattilaisjoukkuettamme. Kannustat tiimiäsi menestymään oman esimerkkisi avulla, nimittäin vastaat myös itse erikseen sovittavien asiakasyhtiöiden isännöinnistä. Isännöintipäällikkönä kuulut johtoryhmään ja raportoit suoraan toimitusjohtajallemme.

 

Mitä odotamme sinulta

Olet jo kerryttänyt kokemusta isännöinnistä, ja ansioluettelostasi saattaa löytyä kirjainyhdistelmä ITS. Arvostamme AIT-tutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen tai muuten soveltuva. Eduksesi on, jos suomen lisäksi ruotsi taittuu työkielenäsi. Tietotekniset taitosi ovat sujuvat ja pystyt helposti ottamaan haltuun eri ohjelmia.

 

Esimiehenä olet valmentava ja johdat fiilistä. Tiimisi koostuu yhdestätoista (11) itsenäisesti työskentelevästä ammattilaisesta. Sinulta löytyy kokemuksen ja ajankohtaisen toimialatuntemuksen tuomaa näkemystä isännöintialan tulevaisuuteen.

 

Tarjoamme sinulle

Isännöintipäällikkönä meillä pääset osaksi osaavaa ja dynaamista porukkaa. Pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään ison tiimin vetäjänä. Työskentelyäsi tukevat modernit työvälineemme ja vastikään remontoidut työtilamme. Luonnollisesti pääset osaksi työntekijöistään huolehtivaa OP Ryhmää ja erinomaisia henkilöstöetuja sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko kuulla lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa mielellään Johan Nyholm, puh. 010 256 3175 tai johan.nyholm@opkk.fi. Parhaiten Johanin tavoittaa puhelimella 13.11. klo 9–11 ja 20.11. klo 13–15.

 

Haluamme kuulla sinusta! Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 30.11. osoitteessa op-careers.fi. Ethän turhaan jätä hakemista viime tippaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetestaus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot