(Poistunut julkaisusta)

Isännöintipäällikkö, DEN Finland Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Talliosake on osa DENiä, ja DENillä me toteutamme tilaunelmia. Olemme asumiseen sekä työ- ja vapaa-ajan tilaratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 550 DENiläistä. Tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, toimi-, harrastus- ja varastotiloja valmistava Talliosake, hirsitalovalmistaja Finnlamelli sekä K-raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. Meihin kuuluu myös maarakentamiseen ja -suunnitteluun keskittyneet PohjanTeko ja PohjanGeo. Lisäksi yritykseemme kuuluu DEN Tekniikka, joka toteuttaa talotekniikan suunnittelusta asennukseen. Kotimaan markkina-alueen lisäksi meillä on kansainvälistyvää liiketoimintaa; brändeistämme Talliosake tähtää voimakkaasti ulkomaille ja panostamme myös Finnlamellin kansainvälisiin vientimarkkinoihin. Kehitämme jatkuvasti työpaikkaamme, mm. Great Place to Work -viitekehyksen avulla. Lisätietoja meistä: www.den.fi ja www.talliosake.fi


Oletko isännöintialan ammattilainen ja kaipaat urallesi uusia haasteita toimitilapuolelta?

 

Asiakkaamme, DEN Finland Oy etsii nyt isännöintialan huippuammattilaista vakituiseen Isännöintipäällikön tehtävään. Mikäli olet kokenut isännöitsijä ja kaipaat urallesi uusia haasteita ja haluat työskennellä uudenlaisen valtakunnallisen Talliosake -palvelukonseptin parissa mielenkiintoisten, ympäri Suomen sijaitsevien Talliosake-yhtiöiden ja huippukollegojen kanssa - me haluamme kuulla juuri Sinusta!

 

Etsimme Isännöintipäällikköä suunnittelemaan, mahdollistamaan ja toteuttamaan isännöintipalveluita Isännöintipalveluiden liiketoiminta-alueelle Talliosakkeelle.

 

Etsimällämme henkilöllä on vähintään muutaman vuoden kokemus isännöintityöstä sekä IAT-tutkinto (muut alan koulutukset ovat eduksi) sekä mahdollisesti kaupallinen tai tekninen koulutus. Haemme idearikasta henkilöä, joka ymmärtää liiketoiminnan työkaluja ja pystyy kehittämään niitä eteenpäin. Asunto-osakeyhtiöisännöinnin ja toimitilapuolen manageeraustausta antavat hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen.

 

Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen vastuunottoon sekä uusien toimintamallien rakentamiseen ja johtamiseen. Tehtävä edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä vahvoja tiimityötaitoja. Olet taitava neuvottelija, omaat hyvän tilannetajun ja riittävästi jämäkkyyttä toimiaksesi uskottavasti asiakkaiden kanssa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja opit tarvittaessa nopeasti myös uusien järjestelmien käytön. Työssäsi on tärkeää itsenäinen ja vastuullinen työskentely omien asiakasyhtiöittesi kanssa. Kokonaisuuksien hallinta, tehtävien uudelleenpriorisointi ja sovittujen asioiden hoitaminen luotettavasti ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle.

 

Työ sisältää matkustamista Suomessa. Työskentelet yhteistyössä organisaatiomme sisällä ja työparina kiinteistöassistenttimme kanssa. Tulevaisuudessa toimintamme kasvaessa toivomme sinulta myös valmiuksia toiminnan kasvattamiseen ja johtamiseen.

 

Tarjoamme isännöintialan ammattilaiselle vakituisen työsuhteen ja hyvän palkkauksen erinomaisine henkilöstöetuineen alan huippuammattilaisten joukossa. Pääset työskentelemään suomalaisessa yrityksessä, jossa toiminnan jatkuva kehittäminen ja henkilökunnan kehittäminen on tärkeää. Työsi on itsenäistä mutta saat yrityksemme koko osaamisen tueksesi. Pääset rakentamaan toimivaa isännöintimallia ja vaikuttamaan vahvasti oman työsi sisältöön. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja koko DEN -joukkueen tuen.

 

Mikäli tunnistat itsesi edellä mainitusta kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian - tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 24.3.2019. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella rekrytointikumppaniltamme Adeccon Heidi Haikoselta 11.3. alkaen numerosta 050 3600 160.