Isännöintiliiketoiminnan Yksikönpäällikkö
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2021

Asiakasyrityksemme Tapiolan Lämpö on pääkaupunkiseudulla toimiva konserni, joka tarjoaa kattavia isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille yhteensä yli 380 alan ammattilaisen voimin. Espoon alueiden palveluita tuottaa emoyhtiön lisäksi Olarin Huolto Oy sekä Karakallion Huolto. Helsingin puolella asiantuntemustaan tarjoavat sen sijaan Kiinteistöhuolto MAK sekä Vantaan Hakunilassa isännöintipalveluita tarjoava JS-Audit.

Etsimme nyt Tapiolan Lämmön palvelukseen Isännöintiliiketoiminnan Yksikönpäällikköä haastaviin, mutta palkitseviin esimies- ja kehitystehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Tapiolan Lämmön kanssa.

Tässä tehtävässä toimit yksikönpäällikkönä Karakallion Huollon sekä Olarin Huolto Oy:n yksikössä ja toimit osana isännöinnin johtotiimiä, raportoiden isännöinnin liiketoimintajohtajalle. Vastaat oman yksikkösi toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä sekä seurannasta ja huolehdit laadukkaasta palvelusta asiakkaiden suuntaan. Henkilöstön kohdalla toimit hallinnollisena esimiehenä ja vastaat resursoinnista, perehdytyksistä sekä ammatillisen pätevyyden riittävyydestä ja kehittämisestä. Yksikönpäällikkö osallistuu myös isännöinnin työtehtäviin ja hallitsee muutamia tärkeimpiä kohteita oman yksikkönsä alueella.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vähintään AMK-tason tutkintoa, kokemusta esimiestehtävistä sekä työkokemusta isännöintialalta ja mielellään isännöinnin erikoisammattitutkintoa. Konsernissa juuri käyttöönottovaiheessa oleva toiminnanohjausjärjestelmä edellyttää myös kykyä muutosjohtamiseen ja yhteneväisten prosessien ja toimintatapojen jalkauttamiseen yksikköön. Hakemamme henkilö on tulosjohtamisen asiantuntija, jolta löytyy taloudellista ymmärrystä, kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä myyntihenkisen asenteen.

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme vastuulliset ja monipuoliset tehtävät alan näköalapaikalta, jotka tarjoavat mahdollisuuden osallistua Tapiolan Lämmön yritystoiminnan kehittämiseen osana johtoryhmää.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV ja hakemuskirjeesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536226
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Espoo, Espoo, Helsinki, Vantaa