(Poistunut julkaisusta)

Isännöinti- ja kiinteistöalan tehtävät
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Oletko Isännöitsijä, Tekninen Isännöitsijä, Kiinteistöpäällikkö tai muu kiinteistöalan ammattilainen? Etsitkö kenties uutta työpaikkaa isännöinti- tai kiinteistöalalta, sellaista jossa pääsisit kehittämään osaamistasi eteenpäin ja viemään myös omia ideoitasi eteenpäin? Meillä Adeccolla on erittäin laaja yhteistyöverkosto alan yritysten kanssa, joten voit kauttamme työllistyä laajaan kirjoon erilaisia tehtäviä, esim. hallinnollinen- tai tekninen isännöitsijä, työnjohtaja tai palvelupäällikkö.

Etsimme ja työllistämme jatkuvasti kiinteistöalan ammattilaisia. Ei ole väliä, onko sinulla alan työkokemusta puoli vuotta tai 20 vuotta, ilmoita itsesi tämän haun kautta niin katsotaan yhdessä löytyisikö sinulle meidän kauttamme sellainen työpaikka, josta olet haaveillut. Kaikki toimeksiantomme eivät päädy julkiseen hakuun asiakkaan pyynnöstä johtuen, joten tähän hakemalla sinulla on mahdollisuus työllistyä myös näihin hiljaisiin hakuihin. Lähes kaikki kiinteistöalan rekrytointitoimeksiannot tapahtuvat suorarekrytointina, eli valittu henkilö työllistyy suoraan tilaavaan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Tällä hetkellä etsimme mm. kokenutta ja ammattitaitoista isännöitsijää tai johtavaa isännöitsijää pieneen yritykseen, joka on alansa edelläkävijä isännöintipalveluiden digitalisaatiossa.

Laita hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta tähän työpaikkailmoitukseen, ja muista laittaa mukaan CV sekä kuvaus siitä, millaista työpaikkaa olet alalta etsimässä. Keskustelemme myös mielellämme kanssasi lisää, joten olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäkseen, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.