(Poistunut julkaisusta)

Isännöinnin harjoittelija
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Tule isännöinnin harjoittelijaksi HKL:lle!

Haemme harjoittelijaa isännöintiin kiinteistöpalvelut-tiimiin. Tehtäväsi on HKL:n metroasemien, varikoiden ja muiden kiinteistöjen isännöintitehtävissä avustaminen. Lisäksi tehtäväsi sisältää itsenäisiä hallinnollisia tehtäviä mm. omaisuudenhallinnan raportointia sekä tiedotteiden ja kokouspöytäkirjojen laatimista. Työhösi sisältyy myös kiinteistöihin liittyvissä investointiesityksissä, hankinnoissa ja kilpailutuksissa avustaminen. Tehtävän sisältöä ja vastuualueita voidaan osin muokata sinun osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Millaista kesätyöntekijää etsimme?

Etsimme kaupallisen tai teknisen alan korkeakouluopiskelijaa. Ajokortti on työssä eduksi, mutta ei pakollinen. Lisäksi tarvitset itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä ja palveluhenkisyyttä. Edellytämme sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen sekä englannin kielen taitoa.

Kesätyö HKL:llä

Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan kiinteistöalan työkokemusta vaikuttavien tehtävien parissa ainutlaatuisessa työympäristössä. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. HKL tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, kaupunkipyöräkauden, työnantajan tukeman lounaan, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa sekä monia muita etuja osana Suomen suurinta työnantajaa, Helsingin kaupunkia.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpalvelupäällikkö Päivi Kontro p. 0401478391.

Hae kaupungin vaikuttavimpiin kesätöihin!