Isännöinnin ammattilainen, Vantaa
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Oletko kokenut Isännöitsijä, joka kaipaa työuralleen uutta suuntaa? Hienoa! Liity osaksi perinteikästä Isännöintipalvelu Koivun kasvutarinaa! Etsimme nyt sinua isännöinnin ammattilainen.

ISÄNNÖINTIPALVELU KOIVU OY on pääkaupunkiseudulla toimiva auktorisoitu (ISA) isännöitsijätoimisto, joka on perustettu jo vuonna 1972 nimellä Koivukylän Huolto Oy. Yritys on erikoistunut 1900-luvun jälkipuoliskolla valmistuneiden ja toisaalta myös uudiskohde-, kerros- ja rivitalojen hoitamiseen ja isännöintiin. Luottamus, yhteistyö ja reilu henki kuvastavat hyvin Koivun työarkea ja toimintakulttuuria. Tutustu tarkemmin: www.ipkoivu.fi

Haemme asiakkaallemme Isännöintipalvelu Koivu Oy:lle vastuuntuntoista ISÄNNÖITSIJÄÄ tukemaan yrityksen liiketoiminnan kasvua.

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti omien asiakasyhtiöiden hallinnollisesta isännöinnistä huolehtien omalta osaltasi hyvästä asiakaskokemuksesta sekä palvelun laatutasosta. Tiimissä työskentelee yhteensä kahdeksan isännöinnin ammattilaista. Asunto-osakeyhtiöt sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua mm. Vantaa, Helsinki, Koivukylä-Havukoski, Kerava, Tikkurila alueilla. Työssäsi tarvitset oman auton kohteiden välillä siirtymisissä. Työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa ja vastuullasi on osallistuminen yhtiökokouksiin ja hallituksen kokouksiin taloyhtiöiden tarpeiden mukaisesti.

Arvostamme hakijalta

- Isännöinnin ammattitutkintoa IAT tai muuta alan tutkintoa
- Aiempaa kokemusta as. oy -isännöinnistä
- Erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
- Kustannustehokasta ja taloudellista ajattelutapaa
- Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan suureksi eduksi

Mitä lisäarvoa tarjoamme

Erinomaisen mahdollisuuden uralla kehittymiseen. Perinteikkään työyhteisön, missä jokaisen työpanosta arvostetaan ja tuetaan menestymään. Yrityksessä viihdytään, pitkät työsuhteet ja työntekijöihin panostaminen näkyy Koivulla työviihtyvyydessä. Tehdystä työstä sinulle maksetaan motivoiva kk-palkka etuineen mukaan lukien lounas- ja virike-etu sekä laajat työterveyshuollon palvelut. Kokouspalkkiot tuovat myös huomattavan palkanlisän vuositasolla. Hieroja käy viikoittain työpaikalla Vantaan toimitiloissa ja nämä palvelut kuuluvat työaikaan. Sinulle tarjotaan myös keväisin yksi ylimääräinen palkallinen lomaviikko. Päivittäistä työtäsi tukee yrityksen sisäinen talousyksikkö ja saat kaiken tuen tiimiltä työssä menestymiseen.

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta ja etsitkö urallasi seuraavaa steppiä? Lähetä pikimmiten hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, viimeistään 27.6. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466189
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miia Tarvainen (miia.tarvainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Porvoo