(Poistunut julkaisusta)

Irtomakeishyllyttäjiä Cloettalle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Kiinnostaako sinua kaupan ala tai oletko aina halunnut työskennellä makeisten parissa, mutta et ole vielä saanut mahdollisuutta? Haemme nyt useampaa irtomakeishyllyttäjää Cloettalle Turun alueelle. Työssä pärjää pitkälti hyvällä asenteella eikä aiempaa kokemusta välttämättä vaadita, mutta kokemus kaupan alasta kuitenkin katsotaan eduksi.

Makeishyllyttäjänä työpäiviisi kuuluu makeisten hyllyttämistä sekä esillepanoa eri K-Supermarketeissa sekä Citymarketeissa. Työ on itsenäistä ja toivomme hakijoilta reipasta sekä oma-aloitteista työotetta. Töitä tehdään usein useammassa kohteessa saman päivän aikana ja tämän takia mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi. Usein kohteet kuitenkin ovat hyvin lähekkäin, joten oma auto ei kuitenkaan ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle keikkaluontoista työtä, joka painottuu usein loppuviikkoon ja viikonlopuille, joten se sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle. Työntekijät työllistyvät Opteamille, yhdelle kaupan alan suurimmista toimijoista, joten voimme tarjota halukkaille myös muita kaupan alan tehtäviä.

Lisätietoja tehtävistä saat osoitteesta turku@opteam.fi tai numerosta 0108500680. Hae mukaan makeaan porukkaamme jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi