(Poistunut julkaisusta)

IPR/ICT-lakimies
Berggren Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Haemme joukkoomme Helsinkiin

IPR/ICT-lakimiestä

Berggren on täyden palvelun IPR-talo. Neuvomme asiakkaitamme IPR-strategiasta ja rekisteröinneistä alkaen aina IPR:n kaupallistamiseen ja loukkausriitoihin saakka. Tarjoamme sinulle haastavan tehtävänkuvan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet Suomen monipuolisimmassa IPR-talossa.

Asiakkaitamme ovat mm. pörssiyhtiöt, tuotekehitysintensiiviset PK-yritykset, tunnetut brändi- ja muotitalot sekä eri alojen start-upit. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1936 ja asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että ajattelemme aina heidän liiketoimintansa parasta. Kollegoitasi ovat yhtiömme muut lakimiehet, patentti-, tavaramerkki- ja malliasiamiehet sekä muut IPR-alan asiantuntijamme.

Berggren Legalissa hoidamme IPR-konsultoinnin ja -riitojen lisäksi paljon kaikenlaisia kaupallisia sopimuksia ja niihin liittyviä riitoja. Haemme IPR/ICT-juristia sopimustiimiimme, jossa juristien työn pääpaino on ICT-, R&D-, lisenssi-, alihankinta-, jakelu- ja muissa sopimuksissa ja näihin liittyvissä riidoissa, mutta jossa teemme myös laajasti IPR:ään ja mm. tietosuojaan, liikesalaisuuksiin, julkisiin hankintoihin ja markkinointiin liittyviä toimeksiantoja.

Odotamme Sinulta

  • työkokemusta IPR ja/tai ICT-sopimusten parissa; kokemuksen asianajotoimistossa tai yhtiölakimiehenä luemme sinulle eduksi
  • kiinnostusta IPR- ja ICT-aloja sekä sopimusoikeutta kohtaan
  • erinomaisia tiimityötaitoja, yhteisöllistä asennetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa
  • aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä, tavoitteellisuutta ja energistä otetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sopimustiimin vetäjä Kaisa Fahllund ti 12.3. klo 15-16 ja pe 15.3. klo 10-11, puh. 010 227 2276.

Hae paikkaa 18.3. mennessä: www.berggren.eu