(Poistunut julkaisusta)

IPR/ICT-lakimies
Berggren Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

IPR-talo Berggren hakee joukkoonsa Helsinkiin

IPR/ICT-lakimiestä

Berggren on immateriaalioikeudellisia (IPR-) palveluja tarjoava yritys. Neuvomme asiakkaitamme IPR-asioissa rekisteröinneistä kaupallistamiseen saakka, mukaan lukien sopimukset ja oikeudenkäynnit. Meillä on myös vahvaa osaamista ICT-sopimuksista ja niihin liittyvistä riidoista.

Olemme nykyaikainen ja aikaansaava työyhteisö, jossa ihmiset ovat innostuneita työstään. Asiakkaitamme ovat mm. pörssiyhtiöt, tuotekehitysintensiiviset PK-yritykset, tunnetut brändi- ja muotitalot sekä eri alojen start-upit. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1936, ja asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että ajattelemme aina heidän liiketoimintansa parasta. Kollegoitasi ovat konsernimme muut IPR-lakimiehet, patentti-, tavaramerkki- ja malliasiamiehet sekä muut IPR-alan asiantuntijamme.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävänkuvan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet Suomen monipuolisimmassa IPR-talossa. Haemme IPR/ICT-juristia sopimustiimiimme, jossa juristien työn pääpaino on sopimuksissa ja sopimusriidoissa, mutta jossa tehdään myös laajasti muuta IPR-työtä. Parhaassa tapauksessa sinulla olisi kokemusta sekä IPR- että ICT-sopimusten parissa työskentelystä.

Odotamme Sinulta

  • muutaman vuoden työkokemusta IPR ja/tai ICT-sopimusten parissa
  • kiinnostusta IPR- ja ICT-aloja kohtaan
  • halua oppia uutta ja kehittyä huippuammattilaiseksi IPR:ien ja ICT:n maailmassa
  • erinomaisia tiimityötaitoja, yhteisöllistä asennetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa
  • aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä, tavoitteellisuutta ja energistä otetta

Lisätietoja tehtävästä antaa Sopimustiimin vetäjä Kaisa Fahllund pe 16.2. klo 10-11 ja pe 23.2. klo 10-11, puh. 010 227 2276.

Hae paikkaa 5.3. mennessä: www.berggren.eu