(Poistunut julkaisusta)

IPR TEAM LEADER, SOFTWARE PROFESSIONAL
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

VTT:n kansainvälinen huippuosaajien tiimi hakee joukkoonsa kokenutta esimiestä/ softa-ammattilaista Espooseen vastaamaan IPR Management -tiimin johtamisesta ja kokonaisvaltaisesti VTT:n ohjelmistoihin liittyvistä IPR-asioista. Meillä tiede, huippututkimus ja parhaat, asiakasarvoa tuottavat osaajat kohtaavat ja takaavat menestyksemme.

IPR Manager on vastuussa ohjelmistojen IPR-käytäntöjen kehittämisestä, ohjelmisto- ja teknologialisenssisopimusten laatimisesta (uloslisensointi) sekä tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvän IPR-salkun hallinnasta, johon kuuluvat ohjelmistot ja ICT-alueen keksinnöt, open source, oikeuksien suojaaminen ja lisenssisopimukset.

IPR Managerista tulee VTT’s Business Support -toimintoon kuuluvaan IPR Management -tiimin vetäjä, ja hän työskentelee läheisessä yhteistyössä lakiasiainjohtajan, VTT:n tutkimus- ja myyntiorganisaatioiden sekä muiden IPR-ammattilaisten ja lisenssiasiakkaiden kanssa.

Esimiestyö on merkittävä osa rooliasi ja tiimin esimiehenä valmennat ja kehität tiimisi jäseniä ja kannustat heitä onnistumaan omassa työssään. Voit luottaa siihen, että meillä myös opit paljon ja saat nopeasti vastuuta. Työolosuhteet VTT:llä ovat joustavat ja työkulttuuri inhimillinen.

Tehtävä tarjoaa haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä ainutlaatuisen näköalapaikan huipputason tutkimuslaitoksen kansainvälisen teknologiansiirtotoiminnan parissa. VTT:llä olet osa luovaa ja kansainvälistä työympäristöä, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Miltä kuulostaa? Olisiko VTT sinun seuraava työpaikkasi?

VTT:llä haluamme ajatella "Beyond the obvious”. Toteutamme selkeää strategiaamme tekemällä maailman mittakaavassakin merkittävää soveltavaa tutkimusta asiakkaillemme. Meihin ja osaamiseemme kohdistuu korkeita odotuksia, jotka täytämme asiakaskeskeisesti jokaisessa projektissamme.

Tuletko mukaan tekemään yhteiskunnallisestikin merkittävää työtä kanssamme?

Kuka sinä olet?

Onhan sinulla relevantti yliopistotutkinto ja työkokemusta ohjelmistojen lisensoinnin, teknologiasiirron ja/tai liiketoiminnan kehityksen parista? Syvä osaaminen open source ja ohjelmistoliiketoiminnasta ja siihen liittyvistä IPR- ja sopimusasioista on myös tärkeää. Omaathan vähintäänkin perustason tiedot patenttiasioista ja ohjelmistotuotannon menetelmistä? Kokemus ohjelmistoliiketoiminnasta, innovaatiojohtamisesta tai teknologiamyynnistä auttavat myös suoriutumaan tästä tehtävästä. Englannin ja suomen kirjallinen ja suullinen hallinta ovat tärkeitä.

Löytyykö sinulta positiivista asennetta ja innokkuutta oppia uutta? Hyvät neuvottelu-, kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot ovat työssä tärkeitä, samoin analyyttinen ajattelu ja kyky hahmottaa kokonaiskuvia. Itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote ja useiden tehtävien hoitaminen rinnakkain kuuluvat asiaan, samoin kuin kiireenkin keskellä säilyvä palveluhenkinen ja positiivinen ote. Arvostamme uudistushenkisyyttä, halua haastaa vanhoja toimintatapoja asioiden sujuvuuden takaamiseksi.

OIetko valmis tarttumaan haasteeseemme?

Mikäli sinulla on kysyttävää joko tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, tuleva esimiehesi Matti Karhunen vastaa niihin mielellään.Tavoitat Matin sähköpostitse,  matti.karhunen@vtt.fi  tai puhelimitse tel +358 20722 4160, soittoajat: 9.10. klo 14-16, 12.10 klo 9.00-10.30 ja 16.10 klo 9-10.30.

Voit hakea tehtävään 19.10.2018 mennessä rekryjärjestelmämme kautta osoitteessa www.vtt.fi/careers.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista. Tuotamme tutkimuksen ja tiedon kautta asiantuntijapalveluja kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme, liike-elämälle, julkiselle sektorille ja kumppaneillemme. Kehitämme uusia älykkäitä teknologioita, tuloksellisia ratkaisuja ja innovatiivisia palveluita. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa teemme teknologiasta tulosta ja rakennamme menestystä sekä hyvinvointia ihmisten parhaaksi.