(Poistunut julkaisusta)

IPR -päällikkö
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Lisätietoja Metsä Groupista: www.metsagroup.fi

Metsä Group pyrkii jatkuvasti kehittämään prosessejaan ja parantamaan tehokkuuttaan.  Haemme nyt Metsä Groupille uuteen tehtävään.

IPR -päällikköä

viemään Metsä Groupin IPR-kokonaisuutta eteenpäin.  

Tehtävän kuvaus

IPR -päällikkönä työskentelet osana asiantuntijatiimiä vastaten IPR-asioista yleisesti, sekä erityisesti patentointiprosessien käsittelystä ja hallinnoinnista.  Ensisijainen tehtäväsi on  patenttihakemusten vireillepanoon ja virastokirjelmien toimittamiseen liittyvät muodollisuudet. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu mm. kirjeenvaihto patenttitoimistojen ja virastojen kanssa sekä laskutus ja patenttihakemusten vireillepanoon sekä kirjelmien toimittamiseen liittyvät muodollisuudet (mm. asiakirjojen valmistelu patenttiviranomaisten asiointiohjelmistoissa).

Tehtäviisi kuuluvat myös tietokantahaut ja erilaiset selvitystyöt, kuten vastuu määräaikojen seuraamisesta sekä viranomaistoimenpiteiden koordinointi. Tehtävässä teet läheistä yhteistyötä liiketoiminta-alueiden nykyisten IPR-asiantuntijoiden sekä Metsä Groupin lakiasiainpalveluiden kanssa. Tehtävän toimipiste sijaitsee Metsä Groupin pääkonttorilla, Espoon Tapiolassa tai mahdollisesti muulla Metsä Groupin tehdaspaikkakunnalla.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta ja ymmärrystä patenttiasioiden parissa työskentelystä. Ymmärrät patentointiprosessin vaiheet, legitimointimaailmaa sekä patentin elinkaarta. Olet myös tottunut työskentelemään tietokantahakujen parissa.

Henkilönä olet vastuuntuntoinen, tarkka ja järjestelmällinen. Sinulta odotetaan myös erinomaisia tiimityötaitoja, tavoitteellisuutta ja energistä otetta sekä hyvää paineensietokykyä. Hallitset yleisimmät IT-ohjelmat erinomaisesti sekä kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsulttit Göran Hernberg ja Maija Tamburello:

Göran Hernberg
+358 10 320 2410
goran.hernberg@compasshrg.fi

Maija Tamburello
+358 10 320 2434
maija.tamburello@compasshrg.fi

Hakeminen

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 2.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta https://bit.ly/2Mv6eF0