(Poistunut julkaisusta)

IPR OFFICER / SENIOR IPR OFFICER
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

VTT:n innostava ja ennakkoluuloton tiimi kaipaa kansainväliseen joukkoonsa IPR Officeria vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Kokenut IPR-ammattilainen pääsee monipuolisessa työssään tekemään ja kehittymään, sen lupaamme. Meillä tiede, huippututkimus ja parhaat, asiakasarvoa tuottavat osaajat kohtaavat ja takaavat menestyksemme.

IPR Officerilla on ainutlaatuinen näköalapaikka VTT:n IPR-asioiden parissa huipputason tutkimuslaitoksen kansainvälisessä teknologiansiirtotoiminnassa. VTT:llä olet osa luovaa työympäristöä, jossa henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia asioita.

Työssäsi toimit tieteen ja teknologian eri alojen parissa yhteistyössä VTT:n muiden osaajien kanssa. Vastaat laajasta kirjosta erilaisia IPR-hallinnon tehtäviä, kuten VTT:n IPR lisenssisopimussalkun hallinta (uloslisensointi), IPR-raportit, IPR-koulutusten koordinointi, IPR prosessien ja työkalujen kehityshankkeiden koordinointi.

Osaat ja haluat kommunikoida, vastuullesi kuuluu sisäistä viestintää IPR-asioissa sekä patenttiasiamiesyhteistyön koordinointia, ml. ulkoisten IPR palvelujen kilpailutus yhdessä tiimin esimiehen kanssa.

IPR Officer on osa VTT:n Business Support -toimintoon kuuluvaa IPR management -tiimiä ja työskentelee läheisessä yhteistyössä muiden IPR ammattilaisten, VTT:n hallinnon ja tutkimusorganisaation kanssa, sekä lisenssiasiakkaiden ja teknologian siirron parissa työskentelevien kansainvälisten kollegoiden kanssa.

Miltä kuulostaa? Onko VTT sinun seuraava työpaikkasi?

VTT:llä haluamme ajatella ”Beyond the obvious". Toteutamme selkeää strategiaamme tekemällä maailman mittakaavassakin merkittävää soveltavaa tutkimusta asiakkaillemme. Meihin ja osaamiseemme kohdistuu korkeita odotuksia, jotka täytämme asiakaskeskeisesti jokaisessa projektissamme.

Tuletko mukaan tekemään yhteiskunnallisestikin merkittävää työtä kanssamme?

Kuka sinä olet?

Kerrothan meille itsestäsi? Sinulla pitäisi olla relevantti työkokemus IPR-hallinnon, teknologiasiirron ja/tai sopimushallinen parista ja mielellään myös tehtävää tukeva yliopistotutkinto. IPR:n perusteiden hallinta on työssä onnistumiselle edellytys, mutta syvällisempi IPR-osaaminen on toki iso etu. Kokemus uuden liiketoiminnan kehittämisestä, innovaatiojohtamisesta tai teknologiamyynnistä auttavat tehtävässä suoriutumisessa. Osaat käyttää englantia ja suomea hyvin niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Entä asennteesi? Olethan innokas oppimaan uusia asioita, avoin ja omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan myös useita tehtäviä rinnakkain? Olet siis kiireenkin keskellä palveluhenkinen ja positiivinen. Arvostamme myös uudistushenkisyyttä ja kykyä ja intoa sujuvoittaa asioita myös aiempaa haastaen.

OIetko valmis tarttumaan haasteeseemme?

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä joko tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, IPR-Manager Timo Joutsenoja vastaa niihin mielellään. Tavoitat Timon, tel. 358 20722 3009, timo.joutsenoja@vtt.fi Voit hakea tehtävään 18.10.2018 mennessä rekryjärjestelmämme kautta osoitteessa www.vtt.fi/careers.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista. Tuotamme tutkimuksen ja tiedon kautta asiantuntijapalveluja kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme, liike-elämälle, julkiselle sektorille ja kumppaneillemme. Kehitämme uusia älykkäitä teknologioita, tuloksellisia ratkaisuja ja innovatiivisia palveluita. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa teemme teknologiasta tulosta ja rakennamme menestystä sekä hyvinvointia ihmisten parhaaksi.