(Poistunut julkaisusta)

IPR Manager
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Form of employment: Full time, Regular
Locations: Espoo, Finland
Job area: Legal, IPR and QEHS
Application period: Monday, February 04, 2019 - Wednesday, February 20, 2019

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Näytämme tietä tulevaisuuteen ja tuottavuuteen kehittämällä uusia älykkäitä teknologioita, liiketoimintakonsepteja sekä innovatiivisia palveluita. Teemme teknologiasta tulosta – ihmisten parhaaksi.

VTT – beyond the obvious. www.vttresearch.com

VTT:n innostava ja ennakkoluuloton tiimi kaipaa kansainväliseen joukkoonsa IPR Manageria vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Kokenut IPR-ammattilainen pääsee monipuolisessa työssään tekemään ja kehittymään, sen lupaamme. Meillä tiede, huippututkimus ja parhaat, asiakasarvoa tuottavat osaajat kohtaavat ja takaavat menestyksemme.

VTT:n IPR Managerina sinulla on ainutlaatuinen näköalapaikka huipputason tutkimuslaitoksen kansainväliseen IPR- ja teknologiansiirtotoimintaan. VTT:llä olet osa luovaa työympäristöä, jossa henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia asioita.

Työssäsi toimit tieteen ja teknologian eri alojen parissa yhteistyössä VTT:n muiden osaajien kanssa. Vastaat Tietointensiiviset tuotteet ja palvelut -liiketoiminta-alueemme patenttisalkun (Elektroniikka, mikroelektroniikka, sensorit ja fotoniikka) hallinnoinnista ja kaupallistamisen tuesta.

IPR Manager on osa VTT:n Business Support -toimintoon kuuluvaa IPR management -tiimiä ja työskentelee läheisessä yhteistyössä muiden IPR ammattilaisten, tutkijoittemme, johdon ja tutkimuksen tuen kanssa, sekä lisenssiasiakkaiden ja teknologian siirron parissa työskentelevien kansainvälisten kollegoiden kanssa.

Miltä kuulostaa? Olisiko VTT sinun seuraava työpaikkasi?

VTT:llä haluamme ajatella ”Beyond the obvious”. Toteutamme selkeää strategiaamme tekemällä maailman mittakaavassakin merkittävää soveltavaa tutkimusta asiakkaillemme. Meihin ja osaamiseemme kohdistuu korkeita odotuksia, jotka täytämme asiakaskeskeisesti jokaisessa projektissamme.
Tulisitko mukaan tekemään yhteiskunnallisestikin merkittävää työtä kanssamme?

Kuka sinä olet?

Onhan sinulla relevantti yliopistotutkinto ja työkokemusta IPR:n hallinnoinnin, teknologiasiirron ja/tai liiketoiminnan kehityksen parista? Syvä osaaminen Elektroniikkaan, mikroelektroniikkaan, fotoniikkaan tai näitä vastaavaan teknologiaan perustuvasta liiketoiminnasta ja siihen liittyvistä IPR- ja sopimusasioista on myös tärkeää. Omaathan vähintäänkin perustason tiedot patenttiasioista.Kokemus T&K-toiminnasta, innovaatiojohtamisesta tai teknologiamyynnistä auttavat myös suoriutumaan tästä tehtävästä. Englannin ja suomen kirjallinen ja suullinen hallinta ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiseen.

Entä asenteesi?

Olethan innokas oppimaan uusia asioita, hyvä kommunikoimaan sekä sisäisesti että talon ulkopuolelle. Olet myös avoin ja omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan myös useita tehtäviä rinnakkain? Olet siis kiireenkin keskellä palveluhenkinen ja positiivinen. Arvostamme myös uudistushenkisyyttä ja kykyä ja intoa sujuvoittaa asioita myös aiempaa haastaen.

Tarjoamme

Voit luottaa siihen, että meillä opit paljon ja saat nopeasti vastuuta mielenkiintoisista asioista näköalapaikalla. Vastassa on mukavat työkaverit. Meillä on hyvä tiimihenki.

Lisätietoja

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä joko tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, vastaamme niihin mielellään. Tavoitat IPR Sales Lead Kai-Erik Elersin, tel. +358503532405 7.2 tai 14.2 klo. 13:00-16:00.

Voit hakea tehtävään 20.2.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.vtt.fi/careers.