(Poistunut julkaisusta)

IPR-lakimies
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.Haemme

IPR-lakimiestä

tieteen ja tutkimuksen näköalapaikalle. Aalto-yliopiston lakimiehet luovat työssään juridisia edellytyksiä tieteellisten keksintöjen tekemiselle ja niiden kaupallistamiselle. Työtehtäväsi ovat vaihtelevia, ja ne saattavat liittyä teemoiltaan esimerkiksi nanomateriaaleihin, kvanttiteknologiaan tai lääketieteelliseen tekniikkaan. Tutkittavien ilmiöiden uutuudesta johtuen et aina löydä valmiita vastauksia kohtaamiisi kysymyksiin vaan pääset kehittämään ne itse. Tästä johtuen luemme juridisen osaamisen ohella myös uteliaisuuden ja teknologisen kiinnostuksen eduksi hakijalle.

Työnkuvasi sisältää ensisijaisesti tutkimussopimusten neuvottelua ja laatimista tutkimusyhteisöjen ja elinkeinoelämän kanssa. Tuet myös tutkimustulosten hyödyntämistä siirtämällä ja lisensoimalla teknologioitamme yhteistyökumppaneillemme. Lisäksi neuvot henkilöstöämme sopimus- ja IPR-asioissa. Toimit työtehtävissäsi läheisessä yhteistyössä tutkijoiden, grant writereiden sekä innovaatioasiantuntijoiden kanssa.

Henkilökunnan hyvinvointi on Aalto-yliopistossa tärkeää. Tehtävässä sovelletaan liukuvaa työaikaa, ja tarjoamme henkilöstöllemme erinomaiset liikunta- ja koulutusmahdollisuudet.

Edellytämme, että


  • sinulla on oikeustieteellinen tutkinto (OTK tai OTM)
  • kommunikoit taitavasti kirjallisesti ja suullisesti suomeksi ja englanniksi
  • olet työskentelytavaltasi asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja systemaattinen tiimipelaaja
  • sinulla on työkokemusta sopimus- ja IPR-asioissa
  • olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja joustava sekä tarkka ja tinkimätön työsi laadun suhteen
  • sinulla on halua ja kykyä kehittää toimintoja ja oppia uutta
  • hallitset tavanomaisten toimisto-ohjelmien käytön
  • sinulla on kiinnostusta yliopistomaailman ja yrityssektorin toimintaan.

Tehtävä täytetään toistaiseksi sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minttu Lintera, puh. +358 50 364 9652, minttu.lintera@aalto.fi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus liitteineen (vapaamuotoinen hakemus ja CV) viimeistään 7.10.2018 sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta.