(Poistunut julkaisusta)

IPR-assistentti
Kespat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Onko sinulla hyvä organisointikyky ja pysyvätkö useamman tehtävän langat yhtä aikaa käsissäsi? Oletko tarkka etkä pelkää ottaa uusia haasteita vastaan? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme Kespat Oy:n Jyväskylän tai Kuopion toimistoon IPR-assistenttia, jonka työtehtäviin kuuluu patenttihakemusten käsittely ja muokkaus. Lisäksi työssä käydään kirjeenvaihtoa sähköpostilla asiakkaiden ja kansainvälisten kollegojen kanssa sekä tehdään laskutusta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta ja kykyä priorisoida työtehtäviä. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja muutaman vuoden toimistotyökokemusta. Hyvä kirjallinen englannin kielen taito on välttämätön tehtävästä suoriutumiseen. Eduksi katsotaan kokemus patenttihakemusten käsittelystä mutta koulutamme tarvittaessa vaadittavan osaamisen. Koulutus tapahtuu Jyväskylässä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tule mukaan täydentämään ammattilaisista koostuvaa 9 hengen tiimiämme.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta viimeistään 20.1.2020. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852