(Poistunut julkaisusta)

IP Specialist
Krogerus

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Onko sinulla aiempaa kokemusta tavaramerkkien parissa työskentelystä? Haluatko päästä työskentelemään tunnettujen brändien parissa yhdessä Suomen suurimmista asianajotoimistoista? Etsimme IP specialistia Helsingin toimistolle vahvistamaan tiimiämme.

IP specialist on olennainen osa IP-praktiikkaryhmäämme. Työnkuvaasi kuuluvat erityisesti asiakkaidemme tavaramerkkien hallinnointiin liittyvät tehtävät sisältäen esimerkiksi rekisteröintihakemusten tekemisen, määräpäivien seurannan, rekisteröintien uudistamisen sekä tavaramerkkitietokantamme ylläpidon. Lisäksi avustat tiimin juristeja muissa toimeksiantotyöhön ja markkinointiin liittyvissä asioissa. Työtehtävissä pidät säännöllisesti yhteyttä kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme ja asiamieskollegojemme sekä viranomaisten kanssa.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja halua kehittyä tavaramerkkiosaajana. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää positiivista asennetta, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta, myös ajoittaisen kiireen keskellä. Työssä tarvitaan lisäksi vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Krogeruksella pääset osaksi innostavaa ja asiantuntevaa työyhteisöä, jossa osaamistasi arvostetaan. Nuoressa IP-praktiikkaryhmässämme sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa toimintamme kehittämiseen. Samalla pääset nauttimaan ison talon eduista ja mahdollisuudesta työskennellä monien maailmanlaajuisestikin tunnettujen ja arvostettujen brändien parissa. Tuemme kehitystäsi muun muassa mahdollistamalla osallistumisesi sekä sisäisiin että ulkoisiin koulutuksiin ja muihin alan tapahtumiin.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi viimeistään 16.7. osoitteessa https://emp.jobylon.com/jobs/42683/. Lisätietoja tehtävästä antaa osakkaamme Kalle Hynönen, perjantaina 5.7. klo 14–15 ja tiistaina 9.7. klo 14–15,  puh. +358 (0)50 544 898.  

Lue lisää Krogeruksesta www.krogerus.com ja seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissa, ja Twitterissä, niin tiedät mitä toimistollamme tapahtuu!