IP-juristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Hei IP-juristi

Oletko kokenut tavaramerkkiosaaja? Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla ja etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään kestäviä menestystarinoita!

Castrén & Snellman on lähes 300 hengen asianajotoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki liikejuridiikan palvelut. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla ja rakennamme yhdessä kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Haemme kasvavaan IP-tiimiimme juristia, jolla on kokemusta tavaramerkkeihin ja mallioikeuksiin liittyvästä asiamiestyöstä.

Meillä työskentelet asiantuntijana mielenkiintoisten immateriaalioikeuksiin liittyvien toimeksiantojen parissa. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluvat erityisesti asiakkaidemme tavaramerkki- ja mallioikeuksiin liittyvä neuvonta sekä suojausstrategioiden suunnittelu ja toimeenpano eri viranomaisissa ja maissa. EUIPO:n ja PRH:n väiteprosessit ovat sinulle tuttuja samoin kuin muutkin hallinnolliset IP-prosessit.

Olet tottunut kommunikoimaan englanniksi ja olemaan yhteydessä ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin. Hoidat myös neuvotteluja ja laadit sopimuksia IP-asioihin liittyen. Tarjoamme mahdollisuuden hoitaa immateriaali- ja markkinointioikeudellisia toimeksiantoja myös laajemmin, jos sinulla on tällaista erityisosaamista. Mikäli palveluiden markkinointi on lähellä sydäntäsi, se on pelkkää plussaa.

Asiakaskuntaamme kuuluu kotimaisia ja kansainvälisiä oikeudenhaltijoita useilla eri toimialoilla. Autamme asiakkaitamme kaikkiin IP-asioihin liittyvissä toimeksiannoissa ympäri maailman. Saamamme asiakaspalaute on toistuvasti erinomaista. Tiimissämme saat työtovereiksesi mukavat kollegat, jotka tukevat ja auttavat jokaista kehittymään.  Meillä on tunnetusti loistava tiimihenki. Teet myös yhteistyötä toimistomme muiden palveluiden, kuten Data ja teknologia -, työoikeus-, M&A- ja yhtiöoikeustiimien asiantuntijoiden kanssa. Meillä voit kasvaa todelliseksi huippuasiantuntijaksi.

Uskomme, että tyytyväiset työntekijät takaavat tyytyväiset asiakkaat. Huolehdimme työntekijöidemme kehittymisestä ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Ylläpidämme työn iloa tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja järjestämme erilaisia yhteisiä hyvinvointi- ja virkistystapahtumia.

Sovit joukkoomme, jos

 • tunnet paloa IP-asioihin ja haluat kehittyä asiantuntijana
 • olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri
 • sinulla on vähintään viiden (5) vuoden kokemus tavaramerkkiasioiden hoitamisesta (esim. EU-tavaramerkkiasiamies) IP-palveluja tarjoavassa asiamiestoimistossa, asianajotoimistossa tai in-house positiossa
 • olet työotteeltasi huolellinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sekä asiakassuhteissa proaktiivinen
 • sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky
 • sinulla on erinomainen englannin ja suomen kielen taito; muusta kielitaidosta on etua
 • uskallat olla oma itsesi

Toivomme, että jaat kanssamme yhteiset arvot ja ylläpidät osaltasi erinomaista tiimihenkeämme. Tule mukaan huippuhauskaan tiimiimme!

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksesi kera viimeistään 9.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Nina Mikanderilta (puh 0400 930 778) ja Sakari Saloselta (puh 050 336 02 09). Ninan tavoitat parhaiten torstaina 2.12. klo 14-15 ja tiistaina 7.12. klo 10-11 ja Sakarin torstaina 2.12. klo 10-11 ja perjantaina 3.12. klo 11-12.


Lue lisää arvoistamme ja vastuullisuustyöstämme.
Täältä löydät asiakastarinoitamme.
Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta. Lue lisää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1529057
 • Tehtäväalue: Laki
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa