(Poistunut julkaisusta)

IOT-SUUNNITTELIJA
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Etsimme asiakkaallemme IOT-SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Microteam on vahva suomalainen teknologiateollisuuden asiantuntija ja automaatiotoimittaja, joka tarjoaa sekä suunnittelu- että projektipalveluita asiakkailleen. Yrityksessä keskitytään erityisesti sulautettujen järjestelmien ajoneuvotekniikan ja koneautomaation jalostamiseen sekä ohjelmisto - ja automaatioteknologiaan. Microteam on osa Comatec konsernia, minkä liiketoiminnan vahvistumisen myötä etsimme nyt uusia osaajia.

Työtehtäväsi käsittää laiteläheistä suunnittelua sekä järjestelmätoimituksia. Vastaat asiakastoimituksista, sisältäen järjestelmien kokonaissuunnittelun asiakkaan tarpeesta valmiiseen tuotteeseen. Työskentelet osana IoT -ratkaisut tiimiä ja toimipaikkasi on ensisijaisesti Microteamin toimistossa Tampereella.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta laiteläheisestä suunnittelusta (Ins./DI tai vastaava). Olet tiimityöntekijä, jolla on vahvat ongelmanratkaisutaidot sekä suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Toivomme sinulta vahvaa C tai C++ osaamista ja oma-aloitteista otetta työhön. Muut ohjelmointitaidot sekä elektroniikan suunnitteluosaaminen katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Vainionpää 0504076747 terhi.vainionpaa@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: teknologiateollisuus, IoT, Internet of Things, asiantuntija, koneinsinööri, elektroniikkainsinööri, ohjelmoija, tietoliikennetekniikka, engineer, IoT specialist