(Poistunut julkaisusta)

IoT Sales Manager
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Oletko sinä seuraava menestyjämme?

IoT Sales Manager

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja rakentaa tulevaisuuttasi suomalaisessa menestyvässä yrityksessä, jossa digitaalisaatio ja IoT ovat jokapäiväistä toimintaamme.

Haemme nyt kokenutta myynnin ammattilaista vastaamaan IoT myyntityöstä sekä partnerinhallinnasta DNA IoT ecosysteemissä.

Ymmärrät teknologiaa, mutta samalla rinnassasi sykkii kaupallinen sydän. Tehtävässä menestyäksesi on keskeistä, että ymmärrät IoT-arvoketjun eri toimijoiden roolit ja kyvykkyydet. Osaat kuvata IoT-ratkaisun sisällöt ja hyödyt asiakkaidemme hyödyksi. Sinulla on minimissään 5 vuoden myyntikokemus b2b asiakkaille teknologian saralla sekä kokemusta partner- yhteistyöstä.

Työskentelyasenteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja sinulla on näyttöjä kyvystäsi saavuttaa tavoitteet. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja osaat sekä uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Pidät monet rinnakkaiset asiat hallinnassasi ja osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito, ruotsin taito katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan tiimejä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Lisäksi tarjoamme modernin ja dynaamisen työympäristön, yhteen hiileen puhaltavat työkaverit, rennon työilmapiirin ja monipuoliset henkilöstöedut. Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, yrityskulttuurillemme on ominaista turhan pönötyksen välttäminen ja toimiminen pilke silmäkulmassa. Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki joka päivä. Olemmekin tuoreimmassa Great Place to Work -tutkimuksessa Suomen toiseksi paras työpaikka suurten yritysten sarjassa. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Lisätietoja antaa tarvittaessa mielellään Esa Kinnunen esa.kinnunen@dna.fi, 044 044 7073

Oletko sinä seuraava DNAlainen? Täytä hakemuksesi 13.8.2018 mennessä alla olevan hakemuslinkin kautta.