(Poistunut julkaisusta)

IOT NETWORK MANAGER
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Digitan arvion mukaan vuonna 2023 Suomessa on jo lähes 20 miljoonaa IoT-anturia mittaamassa ja ohjaamassa arkea sujuvammaksi. Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt uutta avainhenkilöä.

Digita rakentaa maanlaajuista IoT -verkkoa käyttäen uusimpia teknologioita. Kasvamme nopeasti ja pääset mukaan kasvattamaan Suomen mielenkiintoisinta uutta verkko-operaattoria sekä luomaan asiakkaillemme innovatiivisia IoT-ratkaisuja. Tulet työskentelemään Helsingissä Digitan Jämsänkadun toimipisteessä

 

Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu Digitan maanlaajuisen langattoman LoRaWAN-teknologiaa käyttävän IoT-verkon rakentamisesta ja ylläpidosta. Suunnittelet laajennustarpeita yhdessä Digitan asiakasvastaavien kanssa sekä hallitset ja koordinoit verkon rakentamista ja valvontaa eri yksiköiden kanssa. Osallistut myös IoT-verkon operointiin liittyvien järjestelmien ja ratkaisujen kehittämiseen.

 

Odotamme, että sinulla on  soveltuva AMK- tai DI-koulutus sekä useamman vuoden työkokemus alalta. Ennen kaikkea olet valmis hyppäämään mukaan nopeatempoiseen ja dynaamiseen IoT-tiimiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan liiketoiminnan kehittämistehtävän, tuen siinä menestymiseen sekä loistavat työkaverit.

 

Hae tehtävää 23.9.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksen palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13057. Lisätietoja tehtävästä antaa  Mercuri Urvalin konsultti Mika Mäkelä, puh. 040 727 8080.