IoT-kehittäjä, Caverion, Vantaa tai Tampere + etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021
Etsimme nyt asiakkaallemme Caverionille IoT-kehittäjää työskentelemään osana Caverion Intelligence-tiimiä IoT ja analytiikka palveluiden ylläpidossa sekä ratkaisujen käyttöönotossa asiakasprojekteissa. Tehtävä on erinomainen tilaisuus esimerkiksi automaatioinsinöörille kasvaa osana kannustavaa tiimiä ja kehittyä teollisen internetin osaajaksi! Jos sinulla on hieman aiempaa kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä, esimerkiksi asentajan tehtävistä, tehtävään soveltuva koulutus sekä ennen kaikkea itseohjautuva ja oppimishaluinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö! Suureksi eduksi luemme myös kiinnostuksen tiedonsiirtoteknologioita sekä PLC-ohjelmointia kohtaan. Lue lisää ja hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana digitaalisten ratkaisuiden funktiota, teollisuuden IoT -projektien parissa. Olet mukana tuottamassa älykkäitä analytiikkapalveluita asiakkaille ja päivittäisessä työssäsi osallistut pilvipohjaisen alustan ylläpitoon sekä tarvittaessa myös käyttöönottoon asiakasprojekteissa. Voit työskennellä joko Vantaan tai Tampereen toimistolta käsin, minkä lisäksi työskentely myös etänä on mahdollista. Käyttöönottoprojektien osalta käyntejä asiakkailla voi tulla yksittäisiä kertoja vuodessa.

Tarjoamme


* Kannustavan ja kehitystäsi tukevan tiimin ympärillesi
* Tilaisuuden päästä kerryttämään järjestelmäosaamista teollisuuden näkökulmasta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* IoT -tuotekokonaisuuksien ylläpito- ja kehitysprojektit
* Pilvipohjaisten ratkaisujen tuottaminen teollisuuden asiakkaille

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. automaatio, painotus sähköautomaatio ja tietoliikenneosaamisessa)
* Hieman aiempaa kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä esimerkiksi asentajan tai prosessityöntekijän tehtävistä, kesätöiden tai harjoittelun kautta
* Sujuva suomen sekä englannin kielen osaaminen


Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen PLC-ohjelmoinnista sekä ymmärryksen tiedonsiirtoteknologioista. Lisäksi eduksi luemme Azure -tuntemuksen sekä ohjelmointiosaamisen (Java / Python).

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
* Oppimis- ja kehittymishaluinen
* Yhteistyötaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Vantaa / Tampere + etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion Oyj visio on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 Caverion Oyj liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Twitter: @CaverionSuomi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509721
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa