(Poistunut julkaisusta)

IoT- ja kunnonhallinnan asiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Kantaverkon sähköasemien kunnonhallinta muuttuu IoT-teknologian myötä vahvemmin kuntoperusteiseen ylläpitomalliin, joka pohjautuu dataohjattuun päätöksentekoon. Haluatko olla mukana hyödyntämässä tulevaisuuden teknologiaa nopeasti kehittyvässä ympäristössä ja luomassa kunnonhallinnan uusia ratkaisuja kansainvälisenä edelläkävijänä? Haemme Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

IoT- ja kunnonhallinnan asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen IoT-teknologian käyttöönottoon, ylläpitoon ja kehitykseen, sisältäen uuden teknologian teknisen tuen sekä kouluttamisen omalle organisaatiolle ja sidosryhmille. IoT-teknologialla kerätään kuntotietoa sähköasemien laitteilta, minkä perusteella kunnossapitotoimia voidaan kohdistaa jatkossa tehokkaammin. Toinen keskeinen osa työtäsi on sähköasemien kunnonhallinnan pitkän aikavälin suunnittelu- ja laiteasiantuntijan tehtävät, joissa IoT-teknologian liiketoiminnallisia hyötyjä lunastetaan.

Sinulla on intoa, asennetta ja kykyä työskennellä uuden teknologian kehittämistehtävissä muutoksen keskellä. Olet innokas perehtymään ja ottamaan rohkeasti haltuun uusia asioita, ja erityisesti arvostamme kykyä omaksua ja hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa ja saat muut innostumaan asiastasi. Kykenet itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työhön tavoitteiden saavuttamiseksi.

Koulutustaustasi on sähkötekniikan insinööri, diplomi-insinööri tai muu soveltuva koulutus, ja sinulla on vähintään pari vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on luontevaa, myös englanniksi. Kannat vastuun työstäsi ja tulosten saavuttamisestasi. Sinulla on valmius matkustaa työtehtävien puitteissa kotimaassa ja tarvittaessa myös ulkomailla.

Tarjoamme vastuullisen työn osaavassa ja positiivisessa tiimissä, joka vastaa Suomen sähkönsiirron kantaverkon elinkaarenhallinnasta. Tiimistä löytyy tukea ja pääset jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi. Btw, olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 31.5.2020 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Janne Eskelinen, p. +358 40 135 3917 ajalla 19.5. klo 10.00–12.00 ja 26.5. klo 13.00–15.00. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Millaisia ihmisiä Fingridissä työskentelee?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=Xo4I2rexUQI&feature=emb_title