(Poistunut julkaisusta)

iOS-teknikko
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018
Kiinnostaisiko työ elektroniikkatuotteiden parissa Pohjoismaiden johtavassa IT-huollon liikkeessä?

Etsimme nyt mcarelle vahvistusta nimikkeellä

iOS-teknikko

Päivittäisiin tehtäviin kuuluvat iPhone, iPad ja Beats -laitteiden huollot sekä asiakaspalvelu. Toimenkuva on monipuolinen, vaihteleva, ja hakijan odotetaan kykenevän itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Työt alkavat syys-lokakuussa, mutta tarkempi aloitusajankohta on sovittavissa hakijan toiveita kuunnellen.


Toivomme sinulta

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja reipas. Työ vaatii huolellista ja tarkkaavaista otetta. Olet lisäksi nopea oppimaan.

Tehtävään annetaan hyvä perehdytys, joten kokemusta vastaavista huoltoteknikon tehtävistä ei edellytetä, mutta aikaisempi kokemus työelämästä katsotaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle

• Kokemusta kansainvälisen IT-huollon toiminnoista
• Mukavan työilmapiirin ja positiivisen tekemisen meiningin
• Huipputekijöille tarjoutuu mahdollisuus edetä kiinnostuksen ja taitojen perusteella mcaren organisaatiossa

Kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus mcaren joukkoon! Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - iOS teknikko (ID 5978). Hakuprofiiliin saat liitettyä mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelon.

Lisätietoja tehtävästä antaa TEMP-TEAMin HR-konsultti Anna-Greta Marttila joko sähköpostilla agm@temp-team.fi tai soittamalla numeroon 045 127 9543.


mcare Oy on vuonna 2010 perustettu Apple-tuotteisiin keskittynyt palveluyritys. mcare on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Apple-palveluyritysten joukossa ja ovat Suomen suurin pelkästään Apple-teknologian ympärille tuotettuihin palveluihin keskittynyt yritys. Yritysasiakkaiden joukossa on muun muassa Suomen johtavia mainos- ja arkkitehtitoimistoja, asiantuntijaorganisaatioita ja oppilaitoksia.