(Poistunut julkaisusta)

iOS-kehittäjä, School Day Helsinki Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Oletko kypsä ottamaan vastuun vahvaa kasvua tekevän startupin iOS-kehittämisestä? Haluatko osaksi satumaista kasvutarinaan? Entä maailman valloitus lähivuosina - miltä se kuulostaa? School Day Helsinki etsii nyt iOS-kehittäjää merkityksellisen työn pariin, jossa pääset edesauttamaan opiskelijoiden hyvinvointia. Käytössäsi tulee olemaan uusimmat teknologiat ja tukenasi humoristiset työkaverit. Lue alta lisää ja hae heti, sillä etenemme heti sopivan tekijän löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista iOS-kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä School Day Helsinki Oy.
TYÖNKUVA
School Day on kouluhyvinvoinnin tukemiseen ja parantamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Heidän tavoitteenaan on ratkaisunsa avulla auttaa mahdollisimman montaa nuorta voimaan paremmin ja ymmärtämään paremmin omaa hyvinvointiaan sekä hyvinvoinnin tuoman motivaation kautta menestymään paremmin opinnoissaan.

School Dayn ratkaisu käsittää koulussa käytössä olevan mobiilisovelluksen, erilaisten tietojen visualisoinnin sekä analysoinnin ja tekoälyyn perustuvat ratkaisut erilaisten hyvinvointi-ilmiöiden löytämiseen.

iOS-kehittäjänä tulet olemaan School Dayn palveluiden Apple-maailman pääasiallinen kehittäjä. Odotamme että hallitset osa-alueen niin, että pystyt toimimaan itsenäisesti, annettujen speksien pohjalta. UI/UX viilaaminen ei ole tärkeintä, vaan se, että ymmärrät iOS guidelinet. Tulet saamaan työhösi raamit Shool Daylta, mutta olet itse vastuussa niiden toteuttamisesta. Tulet työskentelemään seuraavien teknologioiden kanssa: Xcode, Swift, Object-C, UI Kit.

School Dayn tiiviissä tiimissä on vankka kokemus niin suomalaisesta oppilaitosmaailmasta kuin ohjelmisto- ja palvelukehityksestä. Työn tekeminen heillä on energisoivaa ja hauskaa, etkä tule selviämään tässä tiimissä ilman huumoria. Tiimissä on avoin, humoristinen ja kasvunälkäinen kulttuuri, jossa vastuuta tarjotaan roimalla kouralla.

Kehitysmahdollisuudet sinulla on yrityksen kasvun myötä vaikka mihin, sillä School Dayn tavoitteena on valloittaa maailma lähivuosina.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Meille ei ole tärkeintä mistä kokemuksesi on peräisin, vaan se miltä työsi jälki näyttää. Arvostamme tehtyjä projekteja niin työn kuin harrastusten kautta. Olet etsimämme henkilö, jos uskallat haastaa, mutta pystyt myös myöntymään muiden mielipiteisiin. Pidämme siitä, jos olet aloitteellinen ja utelias, kokeilet ja uskallat tehdä virheitä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Aiempaa näyttöä iOS-kehittämisestä
* Kasvunälkäinen ja ennakkoluuloton asenne
* Halu kehittyä ja haastaa itseään
* Sujuva englannin ja vähintään erinomainen suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta Android-kehittämisestä ja monipuolisia iOS/Android-projekteja vyön alla.

Toivomme, että näyttäisit meille demojen kautta aiempia projektejasi, kun haet tätä tehtävää.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jatko/rekrytointi mahdollinen

Paikka: MOW, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.02.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
School Day on kouluhyvinvoinnin tukemiseen ja parantamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Heidän tavoitteenaan on ratkaisunsa avulla auttaa mahdollisimman montaa nuorta voimaan paremmin ja ymmärtämään paremmin omaa hyvinvointiaan sekä hyvinvoinnin tuoman motivaation kautta menestymään paremmin opinnoissaan.