(Poistunut julkaisusta)

iOS DEVELOPER
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

iOS DEVELOPER

Etsimme asiakkaallemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen

iOS developer

luomaan monipuolisia native sovelluksia iOS:lle.  Tulet työskentelemään suurasiakkaille mielenkiintoisten, monipuolisten ja vaihtelevien projektien parissa. Nautit ohjelmoinnista ja seuraat viimeisimpiä mobiilien kehitystrendejä.  Olet teknisesti erittäin kykenevä ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti rakentaen huippuluokan sovelluksia asiakkaille.

Työtehtäväsi liittyvät asiakkaiden digitaalisten palveluiden rakentamiseen, kehittämiseen, testaamiseen ja ylläpitoon. Luot ehkä uusia ominaisuuksia tai parannat nykyisiä. Voit myös olla mukana asiakkaan käyttöönotossa.

Edellytämme työkokemusta iOS-mobiilisovelluksista. Kannat täysin vastuuta omasta työstäsi olemalla oman itsesi esimies, mutta tarvittaessa saat apua ja tukea kollegoilta. Olet asiakaslähtöinen ja analyyttinen ongelmanratkaisija. Tärkeintä on, että kehität jatkuvasti osaamistasi. Suomen kielen taitosi on oltava sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti, myös hyvää englannin kielen taitoa tarvitaan.

Nautit täällä työskentelystä, sillä työyhteisö on avoin, keskusteleva sekä tietoa jakava. Yrityshierarkia on erittäin matala, koska kaikki energia keskitetään olennaisimpaan – itse työn tekemiseen. Kehitysmyönteisille lahjakkuuksille löytyy aina kiinnostavia projekteja urapolun tukemiseksi sekä kompensaatiomalleja, joilla palkitaan sitoutumisesta yritykseen. Viihtyisät työtilat uusimpien työvälineiden ja mukavien kollegoiden kera tarjoavat mielekkään työympäristön sinulle.

Sinunko uusi työ? Jos niin, hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään viimeistään 14.10.2018 mennessä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.