Investointipäällikkö
Helen Sähköverkko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2021

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6400 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme motivoitunutta, määrätietoista ja asiakaskeskeistä investointipäällikköä Käpylän toimipisteeseen. 

Etsimme päättäväistä, ihmisläheistä ja aikaansaavaa vetäjää sähköverkon investointitoiminnalle. Esihenkilönä vastaat investointiryhmän toiminnasta sekä organisoinnista ja olet kokonaisvastuussa sähköverkon investointien teknistaloudellisesta suunnittelusta sekä toteuttamisesta kaikkien jännitetasojen osalta. Ryhmäsi vastuulla ovat investointien suunnittelu, investointiprojektien tavoitteellinen johtaminen, investointeihin liittyvät hankinnat ja kilpailutukset sekä kumppanirajapintojen ohjaus.  

Odotamme, että sinulla on kokemusta esihenkilönä toimimisesta, kaupunkiympäristössä tapahtuvasta rakentamisesta, palvelusopimusten johtamisesta sekä näyttöjä toimintatapojen ja prosessien kehittämisestä. Tehtävässä menestymisen kannalta omaat vahvat tiimityö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä aloitteellisen ja päämäärätietoisen työskentelyotteen. Sinulla on aito halu työskennellä asiakkaiden parhaaksi sekä kiinnostus ihmisten johtamiseen. Kykenet hallitsemaan suuria kokonaisuuksia ja etuna katsomme hyvät kumppanuusverkostot alan palveluntuottajiin. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tutkintoa. 

Toivomme sinusta yhteistyöstä nauttivaa, innostunutta ja kehittämishaluista kollegaa, joka haluaa saattaa asioita loppuun asti sekä kykenee konseptuaaliseen ajatteluun. Takaamme, että pääset hyödyntämään osaamistasi motivoivassa roolissa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi verkkojohtaja Jyrki Niemiseltä 4.6. klo 14.00-16.00 ja 8.6. klo 8.00-10.00 (050 502 3912 / jyrki.nieminen@helen.fi). 

Kiinnostuitko?
Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 14.6. mennessä. 

Yhdistetään voimat! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot